• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    DR0NES
    DR0NES --- ---
    tady je to dobra komedie :)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    HAWKS: právě se stalo
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MATHEW:
    toto doporuceni snad ani nema smysl komentovat
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    HAWKS: ať si ostatní návštěvníci vyfiltrují img
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    XMEDA:
    prohrabnu archiv, nekde mam fota z minuleho vypousteni nadrze a ruznych jinych akci v brne :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STOJKO: kousek dal je v brehu napul zabudovany kajak :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MATHEW:
    well, ja si to stejne mohu myslet o kteremkoliv z jinych navstevniku klubu, treba napriklad o tobe a stejne nemam potrebu to opakovane zde ventilovat uz jen s ohledem na ostatni navstevniky, kteri sem nelozi za ucelem ujisteni se, zda si hawks jeste stale mysli o matheovi, ze je kokot, ale protoze (a pravem) ocekavaji, ze tu naleznou fotky z Brna.

STOJKO
    STOJKO --- ---
    kníničky už lezou z vody
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    z brna mám jenom tuto, nelol :(

MATHEW
    MATHEW --- ---
    HAWKS: já nechci hanit xméďovy fotky, ale xméďu jako celek, protože je to kokot, lol.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    mathew>
    Nechapu o co ti jde, rad se podivam, protoze clovek nebyl vsude a vzdyky najde mista, ktera nevidel a foto ho navnadi, aby se tam sel podivat, i kdyby to mel bejt mamut v anthroposu. A kdyz uz chces hanit medovy fotky, ze stojej za hovno }at uz technickou kvalitou nebo obsahovou], tak prihod sam tez neco, kdyz se podivam na historii tvych prispevku v tomto klubu
    ----------------------------------------------
    MATHEW --- --- 14:41:46 20.6.2009 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    označit
    odkaz
    STOJKO: no určitě tam byl už loni:)

MATHEW --- --- 19:33:50 19.6.2009 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    označit
    odkaz
    kůň na provázku

MATHEW --- --- 15:12:05 18.6.2009 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    MISHAN: a to jako jenom fotograf pozná debilní fotku? fotografové fotí pro fotografy?

MATHEW --- --- 20:26:42 16.6.2009 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    XMEDA: skutečně tregédie

MATHEW --- --- 20:08:28 16.6.2009 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    XMEDA: no, už tím že fotografii publikuješ ve veřejném prostoru, dáváš ostatním pobídku ke komentování, to se nedá nic dělat. kdyby sis mamuta pověsil doma v pokojíčku vedle liv tyler, ani obočí bych nepokrčil.

MATHEW --- --- 13:55:55 16.6.2009 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    XMEDA: no to je fakt neuvěřitelně zajímavé foto. mamut

MATHEW --- --- 13:05:07 31.8.2008 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    XMEDA: no jistěže ne, co bys tam taky dělal

MATHEW --- --- 13:01:56 31.8.2008 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    no škoda že už jsem bruggy viděl asi třikrát.)
    a dnes večer to spíš vidím na zahrádku v huse na provázku

MATHEW --- --- 10:30:12 31.8.2008 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    počkejte, ta otázka jako směřovala na tuhletu promítačku jo? jsem myslel že tam chodí každej, i méďa

MATHEW --- --- 11:37:12 28.8.2008 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    a tu se brněnský démon Standa vynoří z hořlavé náruče Půl Páté Ráno a mocným hlasem dí "KINO ART NEASI"

MATHEW --- --- 23:59:46 3.8.2008 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    XMEDA: počkej, ty mě nemáš v ignore? to jsem rád!

MATHEW --- --- 23:09:22 3.8.2008 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    hele méďo a to na tyhlety procházky chodíš pořád sám?

MATHEW --- --- 16:23:54 27.5.2008 --- [07:04 :: diskuze :: Vše Je Paranormální]
    ty jsi veliký kumštýř méďo, já smekám!
    -------------------------------------------------

tak mam pocit, zda nejsi pouze zamindrakovana osobnost, ktera zoufale hleda zpusob, jak na sebe upoutat pozornost, ale vlastni invenci to neumi..
    SANDMAN85
    SANDMAN85 --- ---
    SCREE: na provázku jsou koně dva.
    SCREE
    SCREE --- ---
    STOJKO: ..je to foceny nekdy v zari 2008, taky sem cumel prave ze uz ho zavreli a neni tam !!!
    Mozna to na te fotce neni videt, ale byl jetej uz tenkrat:)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    MATHEW: byl tam kun, to je recht, ale takovej nakej jetej, potrhanej, tandle vypada vcelku, mozna tam dali jenom novyho, cja vim
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    STOJKO: no určitě tam byl už loni:)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    SCREE: ten je nakej novej ne? meli tam nejakeho potrhaneho kona
    ROUZ
    ROUZ --- ---
    WOUK: pekneee..kde to je?zabiny?
    DEJV
    DEJV --- ---
    WOUK: kde to je?
    WOUK
    WOUK --- ---
    myslim, ze kazda fotka, co sem nekdo hodi, je dobra... umeleckou hodnotu maji mit fotky jinde, tady je to imho o focenych objektech..

abych jenom neprndal, tak jedna fotka z pekne vyhlidky, kterou jsme objevili teprve nedavno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam