• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHUBIN: Ja jsem starej rejpal a mrzout, takze me ber s rezervou:). Pro me je porad nejdulezitejsi cast fotky jeji obsah, pribeh, sdeleni, emoce. Nic z vyjmenovanych veci v techto Tvych fotkach nenachazim, takze se zameruju na blbosti kolem. BTW dobrej ramecek ;)
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    BERNIE: krom te omegy, kde si nejsem jisty jestli je nebo neni nakrivo (dost blbe se to poznava kdyz barak neni videt), to opravdu prvoplanovite je, a ja tam ten efekt i vidim - ale jinak mluvime o tom samym a plati co jsem napsal predtim
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHUBIN:jestli kompozice nevim, ale nakrivo jsou ty fotky dost. Pusobi to na me uplne jako prvoplanovy natoceni fotaku pro efekt, kterej se ale bohuzel nedostavil ... .
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    BERNIE: cekal jsem kdo se prvni ozve :). v posledni dobe delam krivy kompozice hodne casto, musim si na ne zacit davat pozor, jako zpestreni je to hodne zajimave, ma to svoji dynamiku, ale musim to trochu omezit
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Cítím pokus o umění...
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHUBIN: mas to nakrivo
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    SHUBIN: zajímavý a koukatelný momentky:-)
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    MADCAT: diky, docela mne to oslovilo, bez tech lidi to fakt vypada zvlastne... takze jeste urcite pribydou dalsi :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HAWKS: já si to taky nemyslím, jen jsem si vzpomněl, že kdykoliv to sem x-meda dal, tak se někdo takovej, co to tvrdil, našel...
    SHUBIN: pěkný fotky, takovou zajímavou atmosféru to má...
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    par cvaku z nocni prochazky...

HAWKS
    HAWKS --- ---
    MADCAT:
    bohuzel, tahle domnenka se siri od nasich nejvyssich predstavitelu (ja jsem poslanec, na me se zakony nevztahuji, ja jsem kasta a ti ostatni jsou plebejci)
    z tu bude system, ze prachatej neprachatej flastra dostanou oba...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MADCAT:
    kamarad od jednoho meho kolegy, ma to v kanclu vyfocene na nasem firemnim parkovisti za zavorou
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    MADCAT:
    no nevim...sousedovi je 30 a ma doma ca 15 motorek z nichz nejmladsi ma rok vyroby tak 1950...takze nemyslim, ze by veterani mely bejt konicek starejch dedku. Ale samozrejme taky cekam kdo zas bude muset mit duvod (i sebeblbejsi) neco rejpat do medi
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    Já mu to nenapíšu, i když je medvídek srandovní, tak zrovna tyhle věci mám rád, a to nejsem starej dědek....ale neučastním se páč ten den vezu jedním skoroveteránem svatbu v Jihlavě
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    tak schválně, kolik lidí ti tu zas napíše, že máš zájmy jak starej dědula :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    pripominam

free image hosting
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: a neni vsude mokra slana sracka :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: i v zimě se dá jezdit na kole, pokud se aspoň trochu rozumně oblečeš a není zrovna -30°
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STOJKO: i v zime?
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    ja zadny prachy nemam a tak jezdim na kole, ikdyz me taky stalo celkem hafo, ale to jeste nebyla krize .-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam