• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    TRACE
    TRACE --- ---
    ANT_39: Ajo, ja to jen prolit a spatne precet :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    ANT_39:

no pokud to mate nekdo nedaleko do litomysle, doporucuji navstivit..me ty kousky prisly teda desne
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    TRACE: Nemyslim ze to ma byt kasna, uvadi tam dve veci: kasnu v centru pompidou, a moderni vystavu alese veseleho.
    A jo, imho ta vec vypada ukrutne :)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    HAWKS: olol
    TRACE
    TRACE --- ---
    HAWKS: wow, to je paradni vec. Netipl bych, ze to ma byt kasna, ale aspon na te fotce to vypada skvele.. Jinak na vankovku se taky chystam, hromada bezucelneho pohybu zni lakave :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    YAKOBO:
    eiffelovku meli take zbourat, protoze hyzdila pariz, maxwellovy rovnice soudobi ucenc take povazovali za vyplod choreho mozku atd...
    me proste moderni umeni prijde ujete, vzit srot, nahazet na hromadu, nejak posvarovat..boze to je umeni
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    No ve sve dobe van Gogh neprodal ani jeden obraz a byl oznacovan za "mazalistu". Ja bych s temi soudy byl opatrnejsi.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    STOJKO:
    no kazdopadne se mi to libilo vice nez kasna s modernim umenim u centre pompidou v parizi nebo ted vystava moderniho umeni Alese Veseleho
    http://www.jedinak.cz/stranky/vesely02.html
    to cele je prosim svarovano z nejakych kovovych zbytku a odpadu..ani si nechcu predstavit, kolik elektrod na to padlo
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    AZAZEL1MZ: ono to asi zadny smysl davat nema, jako kazde moderni "umeni", zas na druhou stranu je to zajimavy, deda se asi hodne nudi, ale sikovny je
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    AZAZEL1MZ:
    divej se na to pohledem decek... pro ty je atrakce, ze se to cele toci a hejbe
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    no ja uz to videl a zadny zazrak, nej se to toci a nedela to nic smysluplneho, esteticky dojem taky veskery zadny takze... jen zaplnili prazdny prostor, taky bych se jednou chtel necim takovym zivit
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    STANLEY: Dik.
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    ANT_39: je to tam vsude, je to z papundeklu a lely se to hejbe, nekdo se kurva nudil :-)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    STOJKO: Ta vec v ty vankovce vypada krute, se musim zajit podivat... co to je, to je soucasti nejaky vystavy?
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    uloveno dnes cestou z prace:
    parkoviste pred hoknou:

vankovka
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    MATHEW: mame to dost podobny :-)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    STOJKO: mám rád, když někdo v jedné větě odsoudí celý žánr - závidím ti tvůj jednoduchý život:)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    no toz morcata na uteku uz nejsou co bejvaly, ale porad lepsi jak nejaky rnb nebo hopas :-)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    XMEDA: ale je, když jsem si zase pustil svůj playlist, cítil jsem se tak nějak bystřeji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam