• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    DR0NES
    DR0NES --- ---
    ja sem kusek od zbrojovky bydlel a lepsi, nez v nejakym ghetu sidlisti plnych bilych ignorantu a at to neni jenom o blbych kecech - jedno foto z cejlu

:D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STOJKO: no cece ja nedavno parkoval fabii jakoby pred vjezdem jak je ten kostel a jdu zpatky za 10 min a uz takovi tri soplaci ocumovali fungl novy poklice a bylo treba je raznym slovem odehnat
    (v srpnu nekdo u kralovopolske a.s. slohl puvodni poklice otci a koupil novy.. nechapu co na tom videj krome toho ze sada stoji 13 stovek)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    xmedvěde, co meleš, sice je okolo negrů jak cip, ale ve zbrojovce sem neviděl ani jednoho :-))) vlastně ja, má tam zkušebnu guločar, ale ti sou ok :-)
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XMEDA: pujdem tam ve trech :). tak doufam ze to bude cajk, a jestli se tam nebudem citit tak neni problem zmenit lokalitu ;)
    DR0NES
    DR0NES --- ---
    XMEDA: fuj, to je ale vyplod
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAWER: sam s drahym fotakem tam moc nechod.. ono tech nahnedlych vyrostku je kolem az nezdrave
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    pica, samej preklep...
    btw, ja tam byl jeste nez to prodali, bylo to hlidany fest a tim padem dost dobrodruzny :-)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    DRAWER: jo, da se to tam prolizt, je tam hafo firem a da se tam vjet i autem, fungoje to jak ve venkovce - zavora + prvni hod zdarma :-)
    http://picasaweb.google.com/stojko02/Zbrojovka#
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    zdravim :). hele mam takovej skromnej dotaz, fotili jste uz nekdo ve zbrojovce?.. je to tam nejak pristupny, nebo to je soukromy pozemek strezeny buh vi jak... a je to tam bezpecny?.. chtel sem se tam zitra skocit kouknout a tak se raci nejprv zeptam. :)
    a nebo jestli mi muzete poradit nejaky zajimavy mista tak bych byl taky rad :)
    MRUCH
    MRUCH --- ---
    :)) by moc dlouho nevydrzel
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STOJKO: treba jako potrava pro lvy
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    s tim by mohl vistupovat v cyrkusu
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    to je snad jasný, má loopovací pedály
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    MADCAT: dopredu nasamplovany nema nic.

bud dela vsechno z fleku coz je nejvetsi kunst ! a to tady na tom videu tusim zrovna neni

a druhak pouziva loop station a to znamena ze to co zrovna zaspiva si v realnym case muze zasmickovat a do toho pak pridat dalsi zpev a toho vyuziva aby se cistym beatboxem tak hned nevistavil a mohl takhle vystupovat trebas i nekolik hodin...
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    UNCLEAN: No verim, akorat jsem si to chtel overit na vlastni oci :)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    ANT_39: o nic jsi neprisel...
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Byl jsem se podivat v pondeli na ty kartony do vankovky, a zrovna to balili. Zatr!
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    BURKHAR: ja spis anglicaky http://bit.ly/UxYBt
    SUPET
    SUPET --- ---
    MADCAT: ja bych rekla, ze hubou dela vsechno na miste...akorat pri tom pouziva loopovaci pedal, takze si nahraje smycku, tu pusti a do ni nahraje dalsi, a dalsi...takze ve vysledku to da nekolik hlasu...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: bugatti dobrá! dokonce i přehlušila ty žesťový hovna, nebo jak to tady kdo popsal :-) zbytek videa nemastnej neslanej...

LUNGPA: tomuhle asi nerozumím, nejspíš je to na mě moc moderní... měl by mně někdo vysvětlit, co ten týpek fakt dělá hubou, a co má nahraný nebo nasamplovaný dopředu a hraje mu to jako doprovod... ale zajímavý to je, asi bych se taky na chvíli zastavil, jít zrovna kolem... (mimochodem "záběri" mě taky dost břinkly přes voči...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam