• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MACHALIK:
    MACHALIK:
    Tady to vypada, ze tobe vadi porad a vsechno. Kdy uz konecne prestanes plkat a nahodis neco svyho? Nebo ses takovej ten typ, co porad vsechno kritizuje, ale sam neumi nic? Jen se ptam...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MACHALIK: pěkný panorama mně nevadí, ale tohleto moc pěkný není - blbě srovnaný expozice, a taky ten námět je takovej trochu mdlejší imho... no ale je to fotka a je tam Brno, tak budu držet hubu :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ježiš, čtyřmegový panorama néé... kdy už konečně pochopíte, že panoramats jsou totální sračka, kterou svět nepotřebuje? Začlo to jít fotit, tak to furt všichni fotí, ani neví proč, akorát proto, že to jde :/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    A ukaz konecne neco svyho Krtecku :-)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MACHALIK:
    Vsak jsem nepsal, ze je to kolekce. Ty fotky k sobe nepatri ani pres to, ze jsou foceny behem jednoho obdobi. A prestava se mi libit tvuj humor, opakujes se.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    tak dam par vecernich mlznych vycvaku ze sobotniho Medlanaku, aby se nereklo :)

Image Hosted by ImageShack.us

MADCAT
    MADCAT --- ---
    medvěd taky ne... ony vůbec jsou ty zvířata docela spolehlivý...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    krtek nezklame..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To je dobrý, jak to máš jednou černobílý a jednou barevný a pokaždé jinak velký a všechno přeostřený. Ale kdyby to bylo jen trochu (!) líp upravený, tak se vsaď, že by z toho nejeden padl na prdel.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Hmm, tak jsem se nijak nepochlapil. Navsteva Brna byl zas jeden velkej mejdan :-) Tak snad par kousku jenom...zbytek na www.r-man.cz

Mrtvej drak

Cesta z Medlanek

Ustredni hrbitov

Soliter

Zidovsky hrbitov

Zidovsky hrbitov

XMEDA
    XMEDA --- ---
    Dnesni prehrada

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Víc! Víc!
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MACHALIK:
    Tvuj komentar v profilu mluvi za vse :"Já mám vždycky pravdu."
    GEISHA:
    Akorat mi nesedi, ze valna vetsina reklamek za to plati fotografum a grafikum...to je divny, kdyz je to brak, ne? :-) Ze by vsichni byli slepi a tady v Brne na Nyxu jich par prozrelo? LOL
    XMEDA:
    Ja uz se fakt nehadam, nema to smysl. Skoda.

Uz nebudu nic na tohle tema odpovidat. Nebudu, nebudu, nebudu :-) Radsi jedu do Brna, kde budu do nedele a budu fotit starym Olympusem demonicky fotky ktery sem pak postnu :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ROMANICAK: Na to můžeš vzít jed, vkusu máš, že bys ho mohl prodávat.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ROMANICAK: jo sedli, s podvem co tam dela.. pokud bychom vubec na vystavu fotomontazi pachli
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    GEISHA:
    MACHALIK:
    Vsadil bych se, ze pkud by byla trosku lip upravena a ve vetsim formatu nekde na vystave fotomontazi, sedli byste si z toho na prdel. Takovejch se v ruznejch reklamach objevuje spousta. No nic, to nema cenu.
    ROSTA6
    ROSTA6 --- ---
    Pockejte příští týden zas lezu na komín spalovny se opalovat tak snad vezmu pořádný foták :) a nebude hnusně jako obvykle ...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: skoro sis z ni ucvrkl, zejo
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak se mi to tady špatně zobrazovalo - je to krásná fotka. Vyloženě vtipná, skoro bych řeklo super.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA:
    GEISHA:
    MACHALIK:
    Vy tomu teda rozumite... Nahodou je to docela vtipnej napad, mozna jen srovnat linie a bylo by to super.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZUZKAOU: pred fotosopem to bylo cely podexponovany, nahore je prepal jako prase a ten zbytek je vytahanej potazenim histogramu.. a jeste pres to sepie.. no umeni mimoradny proste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam