• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    KARYSLAV: budiž tento komentář pro mě poučením !
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    herdek já nejsu žádnej šerpa a chůze do kopce je pro mě utrpením !
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    TRACE: jasný, mělo to být spíš na STOJKA
    TRACE
    TRACE --- ---
    MADCAT: Rozhodni vyssi nez ta hromada zdiva. Nicmene ja o te nechuti splhani do kopce nemluvil, takze to nema cenu vymlouvat zrovna mne :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    TRACE: copak to je nějakej kopec hergot??
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRACE: jak na spilas ? to je co za argument ? :D vy tam nemáte lanovku ? my pomalu v ústí už jo
    TRACE
    TRACE --- ---
    PALEONTOLOG: Akorat porad musis vysplhat do toho kopce na spilas :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    STOJKO: to jde přece i ze spoda.. jenom ten plot zavazí :) ale jestli u Vás ještě chčije, tak se na to fakt vyser :)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    PALEONTOLOG: tyvole, už do toho kopca nelezu :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    STOJKO: hele, kdybys měl cestu okolo, nafoť mi to ještě tříkrát "takhle"
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    špilas dnes
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    fuj
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    ty blesky byly brutální, škoda, že jsem neměl ssebou foťák a ještě k tomu jsem jel v autě zrovna... jsme to zkusili z vaňkovky domů zrovna v tom nejhustším dešti, a po zjištění, že na plotní mi skoro valí voda přes kapotu na přední okno, kolik tam bylo vody, jsme to radši přehodnotili a vrátili se do bezpečí vaňkovky a zkusili to znova až za necelou hodinu... na plotní tam jak jsou takový ty cikánský obydlí to vypadalo jako po vyplavení augiášova chléva - všude PET flašky, papíry, igelitky, bordel jak v tanku... no asi to tamnímu nepřizpůsobivému obyvatelstvu trochu "uklidilo" sklepy...
    SMICHAL
    SMICHAL --- ---

pohled z vinohrad

flash twins and big brother

all sky is ours

strike!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: vim o cem mluvis, mame terasu na vychod (nad Brno na Spilberk a Petrov) a na druhous tranu balkon na zapad.. Musel sem dat hadr na zem kdyz sel lezl ven a mel sem radjei jen trenky, protoze to bylo po tom vedru mokry peklo :-D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KARYSLAV: jam mam balkon na jih a jeden moment jsem fotak nevidel a po okne ve 2m vysce tekla plynule voda :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: Jsem stál u něj s mikrohadrou a pořád leštil čočku :-D naštěstí té D700 voda nevadí tak jsem to neřešil. Díky střeše nad terasou to bylo víceméně v pohodě.. Ale u těch hustejch mračen chcalo tak, že jsem se šel schovat i já.. a to jsem se celej den pekl na sluníčku a ze začátku byl fakt rád že je chládek :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    fajne :) mi do fotaku furt prselo :o/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Mno dneska se nám nad brnem hezky zabouřilo.. Sice jsem to nikdy v životě nedělal, vůbec mi to nic neříká a nikdy se mi to nepovedlo, ale zkusil jsem…

Fotky z naší terasy z Kohoutovic (eventuálně je tam možná i balkon)

Napřed to začalo jen tak jako hustej déšť se spoustou mraků...

V podstatě to bylo nad brnem, práskalo vysoko v mracích a jen ozařovalo kde co ale nebyly vidět konkrétní záblesky (tohle je zrovna z balkonu na druhou stranu směrem od Brna na západ

Po nějaké době se ale bouřka (vlastně bouřky, jedna šla z rakouska, druhá z jižních čech), dostala trochu směrem na východ

A začalo to být opticky zajímavětší

Tenhle jako fakt stál zato, to byla prda jako prase, akorát bohužel na druhé straně domu a měl jsem zapojený dálkový ovládání jen na jeden foťák.. ale kousek je tu vidět taky.. vidět kolem dokola, bylo by to hustší..

Pak se přihnala druhá část, a zase spousta mraků který schovaly nebe, město.. a tak..

Sem tam se přehnal i pěkněj mrak..

A nebe se zase začalo čistit..

A barvy měnit..

Víc najednou..

Ale nakonec, se bouřka vydala směrem někde mezi Polsko a Slovensko.. Asi na oslavu voleb..

Kdyby někdo chtěl, nějakou dobu budou tadyhle větší fotky, (po zobrazení fotky je tam k dispozici něco jako Full version)

http://www.dropbox.com/gallery/1790759/1/blesky-100612?h=cd5c88

Galerie fotek za sebou, je tady: http://sobel.cz/tomas/akce/index.php?c=100612_bourka

EXIF jsem u fotek nechal, jsou naprosto bez úprav.. popisky jsou nad fotkou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam