• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: Šedova?

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Good. Very good. Však to bylo jednoduchý.
    Dobře, další:

Odkud je focený toto?

XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: vankovka pisu k te strese, frodo jeden, podivej se na ten odkaz
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hmmm... nápověda... ok, ale ne moc velká. Toto je hned kousek od toho:

Vaňkovka vůbec ne.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    P4INTER: vankovka?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hádanka: Odkud je tohle focený a co to je?

P4INTER
    P4INTER --- ---
    PALEONTOLOG: hm paradni a nic jinyho tu neni nevite nekdo o necem? nejaka strecha aby byla nad ostatnima barakama klidne nadzemnni parkoviste ale aby bylo vysoko u nas nad kaufacem v krpoli kdyz tam clovek vleze tak kolem nej sou vyssi baraky tak si prid´pada jak na parkaci na zemi :(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    P4INTER: no a nebo klasická procedůra lezení do řiti
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    P4INTER: jen VIP ;) ale mozna kdyz dojdes na dekanat strojni fakulty s velkou cokoladou a par flaskama, tak ti klice na hodku pucej
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    XMEDA: kde to je? a da se tam normalne dostat prave dneska potrebuju vysokou budovu na foceni
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ale snazim se.. uz se mi dari redukovat takovy ty pivni univerzity a jejich propagaci po skole. tam to imho nema co delat ani kdyby skole dali milion
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: asi špatně agituješ mezi studentama :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    jojo to zluty je nejaka pecovatelska sluzba a hned v prizemi byla cukrarna a ted je z ni prodej chlastu a cigaret. Asi zjistili ze to vedle VUT koleji vydela vic :o/
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak teď už je to jasný. Už jsem našel i ten barák. Jen nemůžu najít ten žlutej do L, ale to bude ten domov důchodců, co je nově postavenej, a to mě zmátlo, furt jsem se podle něj snažil zorientovat.

Dobrá hádanka, dej další časem, to mě baví. Aspoň koukat na mapu, když tam nemůžu bejt.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK:

hodne usnadnujici napoveda:

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    XMEDA: Tyvole, snažil jsem se jak sviňa, ale nedal jsem to. Přísahal bych, že to je ze střechy Cheposu a ta blurnutá budova jsou Kounicovy koleje, ale na mapách to tak nevypadá, jsou tam špatně nějaký baráky. Ale teď jsem si maloval ty stromy a ty zase sedí s tím, co je na letecké mapě, tak jsem z toho jelen. Co to je?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    muhehe

tak a ted to misto .)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: Honit ptáka? :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Hadanka. Kde byl meda? :)

XMEDA
    XMEDA --- ---
    pomerne zajimavej web s leteckym snimkem centra Brna ve velkym priblizeni

prekopirovat odkaz:
    http://212.65.218.101/Pixoview/JMK/projid.aspx?projid=20090001&#x=-598755@y=-1160785@z=3@l=1@o=n
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam