• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    No to vím, že to jsou retardéry na Husovce, ale co tam dělaj? Proč tam zas nejezdí šaliny?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MACHALIK: vypadá to jako retardéry na husove :-) asi hádám že když tam teď nejezdí šaliny tak se tam asi všichni ráčili pohybovat jako prasata :-) každopádně jejich položení přes koleje, ale hlavně přes kanál je vtipný.. na druhous tranu teda… vypadá to jako středový oddělovací bloky pro umístění kuželů pro oddělení dvou směrů jízdy nebo tak něco..

XMEDA: poví nám k tomu medvěd něco?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Co to je?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    No proto.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: jo, trefa, pičo ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    XMEDA: Tak je to pak tahle louka: http://maps.google.com/maps?ll=49.228336,16.573525&z=18&t=k

Ale i kdybych se o 200 m felil, tak musíš uznat, že su dobrej. Fakt jsem na tom makal - vyhledal jsem si panoramata Brno, nakonec narazil na jedno s podobnejma artefaktama na horizontu, pak odhalil stejný baráky, pak trianguloval na mapě... pochval mě, pičo :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MACHALIK: U Lolka Bolívky, naproti kostela (ani nevim, jak se jmenuje)...
    N_I
    N_I --- ---
    neporadil by jste mi nekdo hezky zajimavy sal pro cca. 300 lidi na firemni akci s koncertem???? v brne?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    uz vis odkud? ;)) tohle je cvakly par kroku doprava od te predchozi
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    a hospody znam jen nektery, tuhle vubec
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: ne, sekl ses jeste tak o 200m
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    A jelikož jsem si na 99 % jistej, že jsem se trefil, tak teď něco jen a pouze pro tebe: kde je focený tohle?

Nikdo mu nenapovídejte!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Si myslím, že ty baráky vzadu vpravo od bodláku jsou tydlety a že ten brbolek uprostřed na horizontu mezi koulema je ten uprostřed z téhle fotky a že jak se ti to u pravýho okraje zvedá, tak to je náběh ná Hády (viz ta stejná fotka vpravo) a že ta rozmlžená tyčka vlevo je ten komín z té panoramatické fotky a vůbec, vzhledem k tomu bordelu v popředí jsi to podle mě fotil odtud. A jestli to tak je, tak mi koupíš pivo, až přijedu, protože v jinejch zemích se za takovouhle detektivní práci platí.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tyvole, to nedám. To může bejt cokoli. Dva pěti nebo sedmipatrový paneláky otočený oknama na jihozápad, tam vzadu za něma tuším nějaký Lelekovice v tom kopcu, ale co to je přesně a odkud, to nejde uhádnout. Taky to může bejt nějaká Bystrc, ale co bys tam dělal, tos stejně fotil někde zas za humnama na procházce se zvířetem. Ani horizont není vidět, místo něj nějaký kvítko. Ty mně máš co vyčítat s mojí olejomalbou :)
    Vzdávám se.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Byl jsem na večeři.
    Ještě to nekaž, nech mi zítřek. Si myslím, že to dám.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    chcete napovedu? nebo frodo studuje mapy? :)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    nehraju
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    to taky ne :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam