• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Sice to sem dával Medvěd před pár dny, ale šel jsem kolem, tak jsem si říkal že to přidám taky (týká se až dalšího příspěvku). Popisek je pod fotkou.

Spoutaná popelnice za Grandem

Díra na kterou jsem se sám ptal, jestli ji někdo neviděl - KARYSLAV

Tady se ta díra objevila přesně

Rekonstrukce u Centrumu

XMEDA
    XMEDA --- ---
    to bude jen nejakej dolik kam zapado auto..
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CNV: moment, já neřekl nic o tom že brno nemám rád a za nic bych ho neměnil, aspoň v téhle republice teda :)
    CNV
    CNV --- ---
    Já nejsem z vesnice a taky jsem ve snách :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    tady je nejlip.. lidi z vesnice sjou tu ve snach, lidi z mest jako HK jsou tu nadseni moznostma a lidi z Prahy se divi ze pivo nestoji 50kc :D
    CNV
    CNV --- ---
    Potřebovali byste pár let žít v opravdu zaprděným městě, abyste si vážili Brna, kde se pořád něco děje a zvelebuje, odpustili byste mu pak i méně zdařilé projekty.
    (Za ty pokácené stromy bych jim taky přerazila hnáty, zeleně má přibývat a ne ubývat, ale tajně doufám, že se časem dočkáme nějaké nápravy.)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PALEONTOLOG: má být Dick i stromy :-) jednou..

Ještě by mě zajímalo, jak dlouho si jako představují, že v tom ty kuličky asi tak vydrží, když jdou vyndat?!

Odhaduju že budou rozkradený ještě před "slavnostním odhalením" ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: nevěděl jsem, kroutám hlavou.. prý 13 mega
    KARYSLAV: já chci stromy :/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: zahradnicka lobby ma moc hluboko do kapes, a misto uplatku si asi kupuje delta-9-tetra-hydro-cannabinolovy dobrutky, nez aby honila investice do OOOO radnich zastupcu :-) (coz jim teda nevycitam [zahradnikum], tendle postup radnice me sere taky)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KARYSLAV: tak bodejt, vyrvat tri roky stary koleje bylo potreba vic :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Jestli se ale nepletu tak v "plánu" na další rozvoj svoboďáku stromu jsou, ale letos v rozpočtu nezbyly peníze..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MARMOLAK: dyť tam bude ten penis orloj!
    MARMOLAK
    MARMOLAK --- ---
    KRIVOSH: Tohle je děsná hovadina. Když hodlám zajet do firmy, tak ten pruh pouze pro bus/kolisty ignoruji a od křižovatky po něm jedu (samozřejmě si dávám pozor, jestli tam někdo/něco není). Směr rondo.
    MARMOLAK
    MARMOLAK --- ---
    YAKOBO: Celej svoboďák mi příjde naprosto bez nápadu. Tak tam prostě vrznem šedý kachle a tím to hasne... kdyby tam třeba vytvořili nějaké obrazce... o stromech/zeleni nemluvě.
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    XMEDA: Tohle na Brnu, potazmo Cechach nechapu. Viz Svobodak. Pres leto rozpalenej placek bez moznosti schovat se do stinu. Zil jsem v Manchasteru a i tohle prumyslovy mesto melo vic parku a zelene nez cely jhomaravsky region. Proste zelen do mest patri, ale chapu, ze v Cr je vice veci postavenych na hlavu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    XMEDA: Je snad vrátěj, ne?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    prijde mi, ze tentokrat bylo klicovym cilem zbavit se stromu co panum od soudu nechavaji listy na autech..
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    07/2007
    free image hosting
    free image hosting

2005
    free image hosting
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: co tam zas dělají že to tam vypadá jak po válce?

GEISHA: před dvěma rokama byla česká komplet rozvrtaná? jsem si nevšiml... no, asi to je tím, že jsem tam už x let nebyl :)

CONN: protože by šéfstvo stavebních firem nemohlo mít každej rok nový luxusní SUV
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam