• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    YBUKO: hodne dobre video, a vubec podarena akce s dobrym smyslem...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Panebože, Inuška a Bludička!!! Bože chraň.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Hehehe, toto stoji zato :-) (brněnské)

[ INUSHKA @ Hlašky v MHD ]
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Sklad.Obrazku.Net
    MAAR
    MAAR --- ---
    TOFI: Mrdat mrdat mrdat... zmrd Onderka. Nenapadá mě nic chytrýho ani jazykově bujnýho, prostě jen MRDAT!!!
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    Když by si chtě někdo udělat netradiční fotky z akce: akce plná dekorací,projekcí, několika fireshow vstupy a
    zároveň se pobavit na party,necht se ozve a zařídím vstup ( z toho vyplívá že honorář nabídnout nemůžem :)
    jinak party je tuto sobotu u přehrady: Firetrance [ FireTrance / 25.9.2010 / CR - Jihomoravsky kraj - Brno - Teepee ]
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MACHALIK:
    PHOB:
    nějakej pražák to komentoval bratrovi:

"Haha, super, takže teď si taky můžete dávat sraz pod vocasem, co?" :-D
    PHOB
    PHOB --- ---
    MACHALIK: nebo u dilda :))))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TOFI: Prdel je, že je dost dobrá šance, že se tomu tak fakt bude říkat. Já rozhodně budu používat u čuráka.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV:
    Hodiny na náměstí Svobody už přilákaly vandaly - Brněnský deník
    http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/hodiny-na-namesti-svobody-uz-prilakaly-vandaly.html
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TOFI: nojo vo stromech se mele dlouho, nejaka prvni etapa zazeleneni svobodaku mela byt letos, ale prisla "krize" a hadam ze se to do rozpoctu nehodi :-) uz staci ze "prece udelali dalsi cyklostezky"
    TOFI
    TOFI --- ---
    KARYSLAV: tak to je jasny, pokazdy si neco vymysli, me se napr. nelibi ani to jak je ted cele centrum zabetonovane, misto aby tam byli nejake zelene plochy, v lete je to pak vyprahly ze se tam neda ani jit
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TOFI: a tak myslim ze jsou v rozpoctu porad nesmyslnejsi veci za vic penez
    TOFI
    TOFI --- ---
    KARYSLAV: Prave rikali ve zpravach ze vyrobni cena kulicky je 80KC, a ze udrzba, energie atd. bude rocne stat 720tisic!!! Pekny pomnik si Onderka postavil |:-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TOFI: Mě jen zajímá, jak dlouho bude stát.. eventuálně za jak dlouho budou mít nějaké externí elementy vliv na funkci :-)

Zajímalo by mě kolik bude stát doplňování kuliček :-)

Docela se divím že to přežil ve zdraví do slavnostního odhalení.. viz ta výstava co měla na Svoboďáku taky být a byla odpískaná protože to dobytci v noci "opravili" :-)

Ale jako motá se to pěkně :-D
    TOFI
    TOFI --- ---
    KARYSLAV: Sejdeme se na Svobodaka u c*r*k* teda u Onderky :-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Inu, byl jsem se tam tedy projít :-)

tak vám ho předkládám z několika úhlů :-D

Orloj na Svoboďáku

Kdyby to někdo chtěl ve větší velikosti, tak sem napište :-)

Jinak o jednu nebo dvě fotky víc tady.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    vcerejsi petrov - nahodna akce - par alkoholovych cvaku (kompakt, nehledejte v tom zazraky, ale stejne to tu dost stagnuje posledni dobou..)

vyborna akce, 2dl vina za 20,-kč, spousta druhu, pristi nedelu tam bude od 3-4 cimbalovka :) bohuzel posledni akce tohoto druhu, vse probihalo jiz od kvetna.. tak zase pristi rok
    (jinak se zucastnuji i akci veteranu atd)
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    mě spíš vadí to, že všechny objekty na náměstí jsou uprostřed kruhu ( vícemně i morový sloup) a jedině tohle je mimo střed kruhu,ikdyž je v něm umístěné a to mě ruší asi nejvíc. Pro mě za mě ať si tam ta africká kláda stojí, je to jen další drahej špás vedení města, takže to není nic nenormálního
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CHEESS: jotaaak.. no ja to este sam nevidel. Jako vylozene me to nepopouzi, ale este sem to nevidel nazivo takze nazor nemam. To ze to bude hodiny ukazovat jen sporadicky, sem tak nejak tusil, ani me nenapadlo ze by se to mohlo dat poznat :) spis mi prisel ten napad s tou zvonkohrou alias orlojem jako zajimavej. Musim se tam zitra zkusit na tu jedenactou stavit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam