• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    + je to z ruky a fotak byl mokrej jako prase
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    RODRIGO_: to tezko pac to je z patku
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    XMEDA: Jsem tě tam včera asi viděl, stál tam někdo u rozkvětu a zoufale se snažil zachytit vločky nad foťákem na stativu : )
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: aha, sorry, musíš asi používat větší font - pro mě speciálně :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: mas to tam napsany
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: kdy to bude zprovozněný? nebo už je?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tyvole, to je mazec. Mohl bych taky udělat fotku z venku.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Misto kasny
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Ceska

od pondeli maji jezdit saliny
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Report z brněnského Metro Music baru 25. listopadu, United Flavour a Lara 303

móre.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YEETKA: hlavně má krásné hantec
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    KARYSLAV: jj, to je skutečně hodnotné slovo brňana..
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PHOB: jojo mas pravdu no, tam je to vtipny.. tydle "existence" mam fakt rad :-) (nejlip pesti)
    PHOB
    PHOB --- ---
    KARYSLAV: no ono zrovna vcera misto pro 2 auta... prijede damicka v kozisku, zaparkuje pres 2 mista... zkus se nekdy projit po antoninske... a uvidis...
    chapu, ze za to nekdy ridici nemuzou... o tom zadna, ale takovymhle kretenkum, co vjedou do mezery pro 2 auta a jeste to tam postavi sikmo blbe... uz sem tu zazil i ze nekdo dokonce parkoval kolmo k chodniku... :) je to usmevne, a zaroven na pest.. :)
    ale souhlas s tim, ze nekdy za to nemuze ridic, ale v 75% muze bohuzel. alespon zde... :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PHOB: ne že bych chtěl bránit toho ostraváka, ale z vlastní zkušenosti - někdy se postaví jeden jako čurák.. ty abys nebyl za debila, tak ho musíš dorovnat, aby se vedle tebe i někdo další vešel.. Pak pár aut odjede, zůstane pár těch blbě zaparkovanejch a pak už je to v prdeli uplně dokud nevodjedou všichni. Párkrát sem na to taky takhle nadával, a pak mi došlo, že někdy za to ten řidič tak uplně nemůže. Ale tohle auto tam asi nestojí celej den :-)

Na druhou stranu, když jedu na 10 minut do Sparu/Vankovky někam.. aje tam uplně prázdný parkoviště, a blbě se mi najede, tak se neunavuju s přeparkováváním přesně do lajn, když je teda všude uplně prázdno. Ale to se zase tak často nestává že bcyh se netrefil :-)
    PHOB
    PHOB --- ---
    a tihle dokazou taky skvele pobavit v jednosmerce na antoninske :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam