• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    ANT_39: (СИВ bude asi toto.)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Kdyz jsme u tech pozustatku z valky, vcera jsem shodou okolnosti sel kolem tohoto:
    SPOLEK PRO VOJENSKÁ PIETNÍ MÍSTA, O. S.
    http://www.vets.estranky.cz/fotoalbum/Vojenska-pietni-mista/vojenska-pietni-mista-okres-brno-mesto/07_1002_011_b-veveri36_bm.jpg.-.html
    ("blok prověřen, miny nejsou". Co znamena "S-I-V" netusim, pod tim je jmeno a datum.)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ALTAIYA
    ALTAIYA --- ---
    FUNIAK: pan Horacek z DUMBu toho vi nejvic. Me to i vyucoval primo na teto budove, ale ja jsem to (jak jinak), zapomnela. Kazdopadne dlouhodobe spolupracuje s MU, naposledy jsem s nim mluvila v listopadu pri odhalovani sochy v kampusu, je machr pres vsechny budovy a a objekty MU.

XMEDA: neeeeeeee, zasrany uvt, nemam je rada:(
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Rekonstrukce objektu Botanická 68a
    http://www.ics.muni.cz/zpravodaj//articles/674.html
    FUNIAK
    FUNIAK --- ---
    MACHALIK: MĚ OSOBNĚ SE TENHLE BARÁK ohromně líbí, připomíná mi to starej sálovej počítač, velká škoda že se bude ta přední fasáda pude pryč, je to podle mě jeden z nejzajímavějších komunistických architektur v brně. vnitřní parčík. před informatikou je ještě zapomenutá fontánka, až stáhnu fota z telefonu tak to sem praštím :-). Snažil jsem se dohledat podrobnosti o té stavbě jako architekt a kdy to bylo vybudovaný a nic jsem nenašel. máte někdo tip kde hledat?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    1MIKEF: tak jistez e pro dalnici, ale u hradu byl samostatnej jinej most..
    1MIKEF
    1MIKEF --- ---
    XMEDA: Myslím ty předpostavené pro dálnici. Jeden kde jsi to fotil, další je od tama vidět a třetí u hradu...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: co jsem vyhral? :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    XMEDA:
    XMEDA:

Jojo.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    LISKNI_SI: Chm, to je docala skoda, me se to libi. Pripomina mi to moskevsky MGU :)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    MADCAT: Jestli tě to nějakým způsobem potěší, tak ještě letos předek tý tajný jaderný laboratoře zbouraj.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MACHALIK: Jo, mas pravdu s tema liniema, nektery ty jeho veci nejsou vybec spatny. Kytky me neberou, ale ta architektura a ty vyrezy, to je vono. Tak dik.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    1MIKEF: tri?

Sklad.Obrazku.cz

Sklad.Obrazku.cz

XMEDA
    XMEDA --- ---
    SKA_P: trefa :)
    1MIKEF
    1MIKEF --- ---
    Taky bych řekl ten pilíř. Teď jsem tam nedávno byl... máte někdo ponětí, kolik těch pilířů vlastně je? Vybavuju si jen 3.
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    XMEDA: přehrada, u pilíře.......
    MADCAT:v té díře neni nic....
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MACHALIK: když ona je asi ta hranice, kdy to na konkrétního diváka nějak "působí", asi u každýho jinde. tobě je z toho špatně, další se může zesrat. nejsu si jistej, jestli se u fotek a "umění" obecně dá jednoznačně říct, že je dobrý nebo špatný.

MACHALIK: tenhleten barák mně dycky přišel jak nějaká tajná jaderná laboratoř, nebo prostě místo, kde se dějou zlý tajný věci. vůbec se mi nelíbí teda, mimochodem, je tak jinej, že vlastně nechápu, jakým způsobem ho mohli schválit k postavení...

XMEDA: co tam je v té díře? dá se tam vlézt, nebo je to zariglovaný?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    XMEDA: to i v pisarkach je takova protihlukovka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam