• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: tam jsem byl naposledy když se tam jel king of monte bů, a to už je minimálně 10 let... parádní akce to tenkrát byla :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    XMEDA: jen pockam jak napadne snih a vytahuji boby nebo sane :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    ROMANICAK:
    Totok není problém udělat s polarizákem rozumě použitým a nebo neutrálním děleným filtrem. A hlavně kvalitnější než v pc.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MADCAT:
    Ha "když sem to viděl prvně" jsem zase prehlidnul ja, takze se dobrovolne prohlasuju za vemeno :-D
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MADCAT:
    Nez tu zacnes nadavat do vemen, podivej se napred do zrcadla. Co vidis? Ultravemeno. A proc?
    1. Karyslav to v tom prispevku naprosto jasne pise ze je to tim HDR zkurveny, takze je asi jasny, ze vi, ze je to HDR.
    2. Jestli se ti HDR libi nebo nelibi nema zadny vliv na objektivni posuzovani kvality provedeni tohoto HDR. Tohle je proste priserny a totalne to kazi celej dojem, tot muj nazor.
    3. Jak poznat kvalitni HDR a nestat se pritom ultravemenem? Kvalitni HDR skoro neni poznat :-) Jeden priklad za vsechny: http://www.luminous-landscape.com/essays/hdr-plea.shtml
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    mně se HDR líbí, nevím co furt máte, vemena. na některých záběrech to bylo možná zbytečný, ale jako celek dobrý.

KARYSLAV: kdyby sis přečetl, vemeno, rovnou, že to je "Brno HDR", tak sis to myšlení mohl ušetřit...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    AZAZEL1MZ:
    To je naprosto priserny, dlouho jsem nevidel takhle zkurveny HDR. Uplne to kazi dojem z docela peknejch zaberu. Chce se mi blejt.
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    AZAZEL1MZ: Tééééda, takhle rychle jsem se ještě s jeřábem neotáčel. Video hezký ale to hdr působí nějak plastově...brr
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    AZAZEL1MZ: to video je tím HDR tak zkurvený, že už to snad ani není možný a přitom to tak megavpiči být nemuselo. Sem myslel že mám něco s monitorem když sem to viděl prvně.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: u strojarny se stavi nove budovy pro elektro ;-) takze tam
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AZAZEL1MZ: Celkem prdel.
    Já nepoznal ty barevný unimobuňky v 1:15.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    tak schvalne ;-)
    ja poznal az na jedno misto vsechny lokace odkud byly zabery
    BRNO HDR
    http://vimeo.com/33526521

na me moc nabarvene ale ... tu chvili se to da vydrzet :-D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: napred 2 tydny nejistoty, pak flasku whisky, a ted to bude v prumeru tkaovejch 2-10MKc nez byde plnoletej hadam :-D, neco jako splacet pujcu co sis nevzal :-D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: tak samozrejme je to medialne pritazlivejsi, kdyz se to prezene..

Majitel? Koupil sis? Kolik stal? :D
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    LUNGPA: tak to je hrubej přehon ovšem... jakožto relativně čerstvej majitel malýho člověka produkujícího posraný plínky vím, kolik jich asi tak za jednotku času je... ne že by papírovky byly bůhvíjak košer vůči životnímu prostředí, to se hádat nebudu, ale přijde mi že si zas nějací ekoteroristi chcou akorát přihřát polívčičku...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    XMEDA: to je jako prumerne, ne ze by tohle byl vykon nekoho konkretniho ;)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LUNGPA: tak to je festovní sráč :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    MADCAT: to byl tusim obem odpadu plen vyprodukovany jednim ditetem uzivajicim kupovane jednorazove pleny...
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    XMEDA: Přehradní kýčovky mám rád...:-)))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam