• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    FERENCZY: Za viděni to rozhodne stoji, ale jiste by se našlo par veci, ktere by se daly vytknout. Me osobně se hyperrealne barevne provedeni v lecčem zamlouva.
    Jen co se týče technickeho zpracovani, tohle je z fotek, takže nejde tak uplně o natáčení. a co se týče onoho umění, je příznačné pro tuhle dobu, že každej kdo vezme do ruky DSLR za pár (nebo hromadu) peněz a není linej stravit par hodin samostudiem, dokáže udělat takoveto umění...
    S cudzími si rozumíme
    http://vimeo.com/21818596

jakotřeba tohle (navíc i s malým příběhem, který naopak Brnu HDR chybí)
    Ono UMĚNÍ se do produktů digitálního umění dostává jinudy...
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    CHEESS: a na nyxu jsem pres 11 let :)
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    me se to rozhodne libi a zatim jsem to nevidel. Rozhodne je videt, ze to delal nekdo, kdo natacet a post-processing umi, zadny amater.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    KARYSLAV: hihi .) no tak to at posoudi kazdej sam, chapu ze stari kmeti to tu pamatujou, ale na nyxu mame spoustu novych slunickovych lidi, kteri to treba oceni .))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CHEESS: tady si teda bohuzel ja osobne mam chut vyskrabat oci, protoze je ten efekt uz prehnanej do extremu :-/ ale konec OT
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    KARYSLAV: opakovani je matka moudrosti! .)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CHEESS: uz to tady bylo a uz jsme z toho blinkali (nekteri) a nekteri jasali..
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    kdyby nekdo nesledoval xchat v salingradu...tak i sem
    BRNO HDR
    http://vimeo.com/33526521
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    YARARA: :-) no teda, necekal bych ze nekdo nepozna nove brnenske letiste (nove je uz nejaky ten rok ale ... :-) jj je to letiste v Turanech, chystam se tam uz delsi dobu udelat par fotek
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    AZAZEL1MZ: tyjo, co je pls za budovu 1:29??? dík.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    Zabovresky 4.1.2012 17:53

XMEDA
    XMEDA --- ---
    krasna zima :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    Prigl vcera :-)

XMEDA
    XMEDA --- ---
    btw koukam ze v zahlavi ty kamery, co jsem tam pred lety dal, uz vetsinou nefunguji.. :o/

Kdo vite o funkcnich brnenskych nonstop webkamerach, tak mi to poslete do posty, udelam si na to malou stranku a sem jen odkaz, at se to muze pruzne aktualizovat
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Z dneska

(2000pix)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam