• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KARYSLAV: mohli bysme udelat projekt a fotit je :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: Další je třeba u Sparu na cejlu.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KARYSLAV: Oblibena je napriklad vodarna na palacaku, kde se bezne schazi 2-3 auta statnich i mestaku, asi hodinu tam popijeji kafe, pokuruji nebo se v lete sluni. Dalsi takovy misto je to kralovopolsky nadrazi. A jeste je znamy parkoviste na kravaku, kde taky pravidelne potkavam 1-2 auta se spicima policajtama.
    Vzhledem k tomu, ze tam casto to samy auto nehnute stoji kdyz jdu na prochazku jednim smerem i kdyz se za dve hodiny vracim, nemuzu souhlasit s tim, ze je to pauza. Na to maji navic sluzebny.

KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HAJOUNEK: Z hlediska pracovní doby má na pauzu nárok každej zaměstnanec. Ne že bych je chtěl nějak moc bránit ale z logiky věci se každej potřebuje někdy vysrat, vychcat a oddechnout. Je něco jinýho spící policajt v autě několik hodin zaseklej v lese, a policajt na pauze. Má se vyslíct z univormy nebo jak? Takovejch míst je po brně hodně, paradoxně často v "ghetech" i když to tu v Brně ve skutečnosti nemáme...
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    XMEDA: Se tam často zašívají, dávaj si dostaveníčka, třeba čtyři hlídky. Oje, takovou práci bych si přála... :-D
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HAWKS: Je to v riti, já jsem si pořád říkal že ta wifina tu občas kašle, dlouho jsem se nedíval na sken.. no a teďka se mi resetlo AP tak že ho přeinstaluju.. a koukám, koukám.. :-) tady smogu jak na dálnici..
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    u me ne
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    KARYSLAV:
    taky tam toho mate jak naseto
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Trochu.. ne vyloženě foto.. ale..

Máte taky někdo v okolí "Zeman na hrad"? To totiž vypadá že je to fakt nějakýho "poskytovatele" akce

hint: spodní dvě wifi sítě
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    XMEDA: jo jo, tudy chodím domů do zamilca (respektive po tom mostě)
    XMEDA
    XMEDA --- ---

zase tam dneska spali policajti :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    XMEDA: wow konecne neco jinyho nez VUT :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Sousedum loupou pernicek

nevim jestli je to dobry delat v zime pri -6°C
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam