• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hádanka 2: odkud?

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hádanka 1: odkud?

XMEDA
    XMEDA --- ---
    tak, zavrit tlamy a davejte fotky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XMEDA: jestli leští lafetu celý rok v garáži.. (teď mi uniklo co jsem chtěl napsat)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    XMEDA: to tam střílijou ostrýma?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PALEONTOLOG: kdyz te jedna rana bude stat 9kc tak ti na to pivo moc nezbyde
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XMEDA: oni až se vyblbnou, tak zachlastat půjdou, to se neboj, a kdo má placatku ti chlastá přímo před budíkem... :-P
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To si právě nejsu vůbec jistej.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: 100x lepsi nez chlastat v knajpe
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tadyto hraní na vojáky mě vždycky fascinovalo. Mají aspoň všichni modrou?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Ze soboty kousek za Brnem :)
    xmeda | 20130126_Bitva_u_Orechova – rajce.net
    http://xmeda.rajce.idnes.cz/20130126_Bitva_u_Orechova

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    KARYSLAV: Kurňa, v tom případě jdu k policajtům, takový dvouhodinový přestávky bych taky brala :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Vypravil jsem se dneska na stavarnu kouknout..

dalsi na: http://xmeda.rajce.idnes.cz/20130119_DOD_VUT_FSI

MARASAN
    MARASAN --- ---
    Ja tam jednou prochazel kolem, bylo to v lete, vedro jako prase, vitr stal, vzduch stoupal horkem a skejtaci si tam davali na schodech nejaky triky. Vseobecna pohoda. Prišel bezďák natáhnutej v kompletním zimním oděvu, proste vsechno co vlastnil, mel obleceny na sobe. A jak tam byl tak se bez skrupuli "vykoupal" v kaluzi, ktera zbyvala na dne rozlehleho bazenku, ktery dnes uz neni a staval primo naproti hlavnimu vchodu do Janackova divadla. Vsechny ty hadry na sobe poradne vypucoval, vsechno skrz kabat, svetry, kalhoty, proste vsechno, a odesel. Skvely. Je to pryc.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Ja tam chci zpatky ten velkej vodotrysk!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    JURA_DEE: Ach tak, díky, takže opravdu garáže, no to jsem zvědavej jak to bude vypadat.
    JURA_DEE
    JURA_DEE --- ---
    KARYSLAV: http://www.brno.cz/brno-aktualne/tiskovy-servis/tiskove-zpravy/parky-na-kolisti-prochazeji-rekonstrukci-socha-rudoarmejce-je-v-peci-restauratoru/
    "... V případě druhého parku, tj. Koliště III – u Janáčkova divadla, vyjma prostoru dotčeného výstavbou podzemních garáží před Janáčkovým divadlem a prostoru za divadlem (roh Rooseveltova-Jezuitská): dojde k rekonstrukci chodníků, přitom bude chodník v hlavní trase parku rozdělen na část pro pěší a část pro cyklisty..."
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA:
    TOFI:
    MARASAN:

Moment to jako fakt nevíme co tam budou páchat?

XMEDA: Jak je to s tím focením nevím. Vím že jako "zpravodajský fotky" můžeš fotit kdeco, ale todle jsou vždycky žabomyší války. Nemám zkušenost.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TOFI: imho by museli jeste par metru odkryt
    TOFI
    TOFI --- ---
    XMEDA: kdyz uz to maji tak pekne hluboky, tak doufam ze tam udelaj podzemni garaze, jako je to bezne vsude ve svete, dole garaze, auta skryta a nahore pekna zelen
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam