• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: jamy
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: Co tam vlastne delaji?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA:
    To je takova Brnenska Blanka, co?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Takze vanocni trhy.... rikali..

XMEDA
    XMEDA --- ---

XMEDA
    XMEDA --- ---

XMEDA
    XMEDA --- ---

XMEDA
    XMEDA --- ---
    TOFI: bude tam cedule vstup na vlastni nebezpeci.. kdyz si nekdo vypichne oko v lese o strom, tak se taky neresi komu les patri a kdo strom zasadil.. tyhlety prepicely legislativy...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TOFI: však jo, to je jako z heldiska města v pořádku, v rámci mezí, já bych to na triku taky mít něchtěl. Ale děsí mě KDO za to bude odpovědnej teda :D ze kterýho nebožáka udělaj bílýho koně... Že by Švancara? :-D
    TOFI
    TOFI --- ---
    KARYSLAV: to bude pruser az se tam nekdo nekde zriti a zrani, mesto da ruce pryc
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TOFI: jo to sem si přesně říkal jak vyřeší s těma zraněníma... teď je ještě otázka jestli někdo nezačně vyřvávat něco o bezpečnosti.
    TOFI
    TOFI --- ---
    JULESKAH: legrace pokracuje
    Stadion Za Lužánkami město nadšencům symbolicky pronajme - Brněnský deník
    http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/stadion-mesto-pronajme-20150303.html
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: Neblbni, z čeho by se pak kradlo tyvole. Navíc to smrdí prací.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JULESKAH: urad prace tam uz mohl leta smerovat placeny nepracujici nepracujici...
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    TOFI: To je vtipny, jak to všechny jakoby stmelilo. Já tam dlouho chodila už jen venčit psa, vždycky se to řešilo U Dána a Anita, kočka, co tam dělá, říkávala, že to přece nemůže být tak těžký, jít to tam posekat, něco trochu opravit a může se tam hrát - a my jsem si s kamoškou ťukaly na čelo, že pche posekat, vždyť to je celý zničený... a o pár let později se ukázalo, že vlastně ta bláznivá Anita měla pravdu.
    TOFI
    TOFI --- ---
    MBR: Stadion opravují fandové pro plánovanou zápasovou červnovou rozlučku bývalého fotbalisty Zbrojovky Petra Švancary, kteý je také jedním z iniciátorů akce.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Brigádník si šel nabrousit pilu. Když řekl, že to je na Lužánky, měl to zdarma - Brněnský deník
    http://brnensky.denik.cz/...-brigada-na-stadionu-za-luzankami-dobrovolnici-cistili-tribuny-2015.html
    MBR
    MBR --- ---
    to by me zajimalo co tam chtej delat? sazet brambory?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam