• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    Ale takhle by to mohli i nechat, vypadá to alespoň jak velkej chladič když už nic
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    XMEDA: Já bych to viděla minimálně na výměnu nevyhovujícího dosluhujícího opláštění, co ty? :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Co se tam deje?

OM005599
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KARYSLAV: zrejme bude z horni casti nejaka varka kanclu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    XMEDA: wtf co s tím dělaj?!
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: ach jo to je škaredá socha...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    A jeste legiovlacek

Sice ma evropsky rozchod kol, ale kluci si s tim dali prace asi dost. Prohlidka zdarma do pateho listopadu.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Parkovaci kancelar

XMEDA
    XMEDA --- ---
    Typek kradouci mycku u soudu asi nestacil, tak hned naproti dostal novyho kamose na koni z Cernobylu

TOFI
    TOFI --- ---

Volné místo v ulici Milady Horákové zabere nový výškový dům - Brněnský deník
    http://brnensky.denik.cz/...olne-misto-v-ulici-milady-horakove-zabere-novy-vyskovy-dum-20151019.html
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STOJKO: mas k tomu nejaky objektivy? :)
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    XMEDA: jsem poučen a Zenit slouží jen jako dekorace
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STOJKO: musis pouzivat sovetsky film a ne nejaky zapadacky trhacky .)

MADCAT: aspon http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=385181 , Zenit je fakt nesmysl za 100-300kc.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    STOJKO: Jo, už jsem se taky kdesi dočetl, že ehm možná bude lepší Zenit nechat v šufleti, a pořídit případně něco trochu spolehlivějšího. Různých starých Olympusů, Nikonů nebo Jašik jsou všude tři vímeco...
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    MADCAT: taky jsem našel starej Zenit, vše ok, jen nakonec při navíjení filmu ho roztrhal na kusy... žádná výhra tenhle přístroj...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: 1) foto slama, 2) zkus se tam zeptat, bude vedet, 3) taky by mohl.. nebo si za stovku kup jinej zenit :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Je to tu sice "digitální" klub, ale snad se neurazíte za analogovou otázku, resp. otázky:
    1. Kde mi v Brně prodají a následně vyvolají klasickej 36 mm kinofilm do foťáku? Předpokládám, že úplně běžný to už v dnešní digitální době není...? Nebo jo?
    2. Totéž, ale tentokrát 8 mm film do kamery - dělá to ještě vůbec někdo?
    3. Kdo mně opraví Zenit E? Našel jsem jeden doma, ale vůbec nevím, jestli funguje, případně co by potřeboval... Na první pohled je matnice (říká se tomu tak?) taková nerovnoměrně jasná, jakoby zaprášená, clonovej kroužek na objektivu nemá aretaci (necvaká) - to taky nevím, jestli je normální, nebo chyba... Prostě někdo, kdo mně řekne "vyhoď to", nebo "spraví to litr a bude to jak nový"...

Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam