• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    LUKY: u Cejlu u romšpáru. https://mapy.cz/s/12Msw
    LUKY
    LUKY --- ---
    Kdysi tu nekdo posilal obrazek lavky, ktera vedla pres hranice tri mestskych casti. Nevite nekdo, kde presne je? Nejak se mi to nedari dohledat.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ID:LUSYM začala po Brně schovávat obrázky, víc informací je na jejím Facebooku a Instagramu.

Dneska jsou schovaný tři, rozhodně v tom ale budeme, pokud bude ohlas, pokračovat :)

Krásnej pátek!
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    pujdete si v patek hasicsky zasportovat?

XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    OE3: jj :)
    OE3
    OE3 --- ---
    XMEDA: Tak tam bych postal tatrovku s radlicí. Tolik bordelu, ucpanýho MHD, kouře a smradu, člověk nevidí, lidí jak sraček, vyplašení ptáci. No hnus. Navíc děcka učí násilí. Fuj. Nechápu. Bych je nechal tu energii vydat třeba u vyklízení bordelu z Prýglu.
    ROSTA6
    ROSTA6 --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Vsichni svedi mrtvi, takze vsechno dobre dopadlo a Brno se opet statecne ubranilo...

Hodinovej saskec tentokrat i bez koni. Ucpany MHD. Z driv zajimavyho dobyvani Spilberka se stalo skoro staticky praskani flintama do luftu s komentarem.

XMEDA
    XMEDA --- ---

XMEDA
    XMEDA --- ---
    Ted tam budou mit poradnej buzerplac na pochodovani :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KUKURAJ: Částečně, dole bylo ještě asfaltový na národní házenou, prostě to překopali celý, zbytek té škváry je tam ještě vidět vzadu.
    KUKURAJ
    KUKURAJ --- ---
    BURKHAR: Nebyla spis toto ta cast se zahradkou, kde se okopavaly zahonky v ramci pestitelskych praci? Skvarovy hriste je imho az za tim na urovni gymplu?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    TOFI: to hriste uz teda delaji dlouho.. uz nekdy v dubnu to tam bylo rozkopany

jinak podobnou rekonstrukci prodelava hriste u nam. Svornosti
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/zakladni?x=16.5792438&y=49.2147374&z=19&base=ophoto
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOFI: a to druhe Mokra Hora
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    TOFI: První je základní škola na Kraválu (nahrál jsem se na té škváře hodně fotbálků).
    TOFI
    TOFI --- ---
    taky tu mam dve fotecky z vikendu, jesli nekdo pozna (kazda uplne od jinud):

XMEDA
    XMEDA --- ---
    rano mi ujel bus, tak jsem trochu fotil..

XMEDA
    XMEDA --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA:
    Jo, to by bylo nice :-)

OE3:
    Ja si hlavne myslim, ze zavrenej doma u PC by nemel byt nikdo. Prej to strasne omezuje pochopeni pro ironii, rikali americky odbornici. Poradek a slusnost jsou pro pitomce. Jupiii!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam