• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    TOFI
    TOFI --- ---




    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KAERO: A posprejovaný zdi
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOFI: skvele. jde perfektne videt, ze jedine co se za 50 let kolem nadrazi zmenilo jsou reklamy.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Dramatické snímky roku 1968 z Ostravy, Brna či Plzně a pohled na stejná místa dnes

    https://zpravy.aktualne.cz/...HP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-0
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    TOFI:
    Tvl ten Blanik je tryskovej!!!
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MUXX: to je k nejake te monsterakci rande stoleti nebo co
    MUXX
    MUXX --- ---
    TOFI: Co jsou ty srdicka na orloji?
    TOFI
    TOFI --- ---






    TOFI
    TOFI --- ---




    MARMOLAK
    MARMOLAK --- ---
    TOFI: Hm.. a jak to vlastne funguje z pohledu treba sanitek?
    Prijde mi, ze tech zpomalovacich, omezovacich, sikanoznich kravin je na silnici cim dal tim vic a ze to zpomaluje prave i sanitky. Treba na Novych sadech se s tim nemazou a parkrat jsem je videl i na chodniku. Ale co az se tam potkaji 2 saliny a zacpa? To pak povali na cyklostezce a slapalisti je budou blokovat, pac tam auto nema co delat? (trosku rejpnuti ;P).
    PHOB
    PHOB --- ---
    XMEDA: skoda mluvit, staci se mrknout na koliste... kde jeste policie vybira na lidicke pokuty za odboceni z koliste, a pritom tam sami bez problemu jezdi... (ikdyz oni vlastne muzou :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Tam hlavne cyklostezka nedava ani moc smysl, neni tam takovej provoz aby se nedalo jet normalne po silnici.. a ano jsel jsem tam mockrat do kopce i z kopce. Daleko vic me sraly ty pricny nerovnosti v horni casti kopce.

    A co uz vubec nechapu je ten rok 2019... to je operace, kterou i pri velkym flakani musi mit do rijna hotovou. A pokud to maji rozplanovany az do 2019, tak je to udelany zamerne, aby si setrili termin a hrabali.

    Prace jak na Slovanaku.. rano nic a ve dve odpoledne uz taky nic. Otresny.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TOFI: ja nechapu to cpani cyklostezek na chodnik. Vzdyt kdyz mam kocarek a dalsi dite ci doporovod k nemu, tak se uz nevlezeme. A pro cysklistu taky nic moc situace. Nekolikrat vyzkouseno na Botanicke a spol.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TOFI: nejde o to, že si postojíš v koloně, ale že když auta udělají zácpu, tak zkolabuje i MHD, protože ty auta budou stát na kolejích a nebudou mít kam uhnout

    na druhou stranu asi kvalitní příprava - postaví dementní infrastrukturu, ta zkolabuje, ukážou prstem na auta blokující koleje a budou mít další argument pro zákaz vjezdu aut
    ...alibistická sabotáž na úrovni urbanismu
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOFI: me prijde ze ostruvek se zabradlim a prechodem je dostatecne reseni, jak je ted udelane treba nove na zastavce Vlhka. Jenze kdyz je ostruvek, tak se uz nevleze cyklostezka na obou stranach, coz je imho duvod proc zvolili todle reseni.

    Jsem zvedav jak bude vypadat a jestli vubec bude prechod pred detskou nemocnici. To uz jsem zazil trikrat - clovek je stastny ze vubec zaparkuje na tom pidi parkovisti naproti kousek od ombudsmana, a kdyz se vraci s cerstve narozenym miminkem tak musi prejit ulici se salinama a autama. Nebylo to nic moc zabavneho.
    TOFI
    TOFI --- ---
    MARASAN: tak v kolone si mozna postojis, ale chrani to chodce, casto se stalo ze kdyz salina/trolejak stoji tak auta kolem profici a nekoho kdo blbe prebiha silnici tak srazi, tohle tomu muze zabranit, sice za cenu par minut cekani, ale to za to myslim stoji
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TOFI: mi zas nikdy neni jasny, proc cpou k salinam i auta. Jak se udela zacpa, stoji beznadejne i saliny a celej koncept je v panu.
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOFI: aha. takze ano. jenom jeste pochopit k cemu jsou ty sloupky uprostred chodniku. aby cyklista nevjel do lidi stojicich na zastavce saliny? nojo, protoze az se vystrnadi auta z centra, tak teroristum nezbude nez najizdet do lidi kolem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam