Za mě výstava až překvapivě zalidněná (byl jsem v pátek po obědě). Trcohu mě vyděsil vzorek návštěvníků - odhadem 90% byly od pohledu divní, zanedbaní cca 50/60-tníci. Hodně málo lidí pod 40 let, pár žen spíš jako doprovod ...
Top byla asi expozice Dream Audio ... imho zvukem ale i cenou (někde jsem četl cca 1.5 milionu EUR sestava).
U repro Sroll jsem čekal, že z toho každou chvíli začnou vystupovat zelení mužíčci :-) Zvuk těžko posoudit, místnost byla až nehorázně akusticky zanedbaná (za repro okno, zatáhl bych alespoň závěsy. ... po stranách nic).
Zaujaly zvukem German Physics - v Mareka Audio hrála i normální hudba, nejen bum-cink jazz. Konstrukce je poněkud exotická a asi bych jí doma v obýváku hůř rozdýchával bez zavřených očí ... a to nemluvím o WAF.
Když nepočítám spodní, druhé, patro a vršek, tak expozice v pidipokojíčcích mezi byly úplně naprd - plné lidí, málo vzduchu ... nic se tam nevešlo, pomalu ani ty repráky.
Hrající sádrokartony už jsem slyšel předtím a sice to není nic audiofilského, ale domácí kino s repro před/za/na stropě a subem někde za sedačkou si dovedu docela představit ... cenově netuším.