• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ceny v EUR?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zdarec, nema nekdo z vas navic zavazicka na starou teslu NC 450? zpravy, dik moc
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    TOMATSU: Ale když je ve věži s další černou hifi technikou, tak ze vzdálenosti 2-3 metrů je poškození téměř neviditelné, pokud se na to člověk vyloženě nesoustředí.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    TOMATSU: Dostal zabrat no. Používal jsem ho víc v profi audiu jako ochranu komponentů při živém zvučení.
    TOMATSU
    TOMATSU --- ---
    Chudak Isotek, uz vcera jsem na nej koukal na hifionline. Jak se da takhle zprasit ? :(
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    DELLAMORTE: prave tam pise o vymene menicu. 30 uz je moc. Jeste premyslim nad temahle. https://elektro.bazos.cz/inzerat/97478189/Infinity-Kappa-82i-Series-II-TOP-stav.php
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ahoj, uz dlouho premyslim o tehlech repro. Predpokladam, ze tyhle jsou zpraseny a nema cenu se jima vubec zabyvat, ze?

Infinity Kappa 8.2 series II - Jeseník
    https://elektro.bazos.cz/inzerat/97483104/Infinity-Kappa-82-series-II.php
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    HERR_FLICK: Ano, customised.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    RAJCHE: jaky jsou pouzity menice? To sirokopasmo mi evokuje tang band bamboo
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TOMATSU: To je další věc, ale ony by klidně mohly hrát do 40 Hz úplně rovně, může být uvnitř DSP a s tím to vůbec není problém, otázka jenom je jak nahlas to potom zvládne hrát. Třeba s tímhle 5" driverem s 9mm maximální výchylkou se ale dá udělat slušnej bordel.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pro mne vzdy platilo, ze bud chces BT nebo highend, nepletl bych to dohromady... BT me sere uz jen tim, ze neni schopnej prenest blbou MP3 tak jak je (datovej tok na to ma) a jeste ji komprimuje, fuj. Koukam ze Aptx HD uz je lepsi, ale porad neni losless.. BT je proste pomalej
    MATT
    MATT --- ---
    RAJCHE: úžasný, že jste to dotáhly až do konce! super
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    AMAROK: elektronika je navrzena s maximalnim ohledem na modularitu a skalovatelnost.
    Aptx HD bude.
    AMAROK
    AMAROK --- ---
    RAJCHE: Chápu, ale je to opravdu škoda.
    Alespoň zvažte možnost budoucího upgradu BT modulu. Takový krásný "bedny" nebude mít člověk tři roky jako mobilní tel., ale mnohem déle, kdy už bude aptX HD standardem.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Vented box simulations

TOMATSU
    TOMATSU --- ---
    VOZKA: Tak kdyby tam bylo treba -3db / 40-200hz tak bych asi nic nerekl. Kdyz tam neni hodnota toho utlumu, tak je to dost zavadejici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam