• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    STERN
    STERN --- ---
    ULRIK: Oooo tak to sorry!!!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    STERN: nuda? Pfffr, tomu kulový rozumíš...film mého dětství...:o)

MUTHA: Mstitel NUDNEJ????? Tak tos posral:o))
    BLACK
    BLACK --- ---
    kedysi davno som vydel na RTL2 Kung Fu film v ktorom behal typek obleceny ako Raiden a mal dakeho maleho chalana, synovca abo tak .... neviete niekto ako sa to volalo? celkom sa mi to pacilo a rad by som si to zohnal ;p
    STERN
    STERN --- ---
    MUTHA: Az na datlovova je to dost nuda:)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTHA: já mám (tedy měl až na poslední 2 měsíce) 1,5 hodiny/ týden a můžu taky tak akorát machrovat na pískovišti...;o)))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    taiji quan (the 5 main styles)
    tak tohle mne bere...:o)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jet klame tělem, je to zkušenej harcovník .o)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    kua sem myslel ze jet li je teda o hodne mladsi!!!!!!
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    mozna je to generacni neshoda:-)
    BLACK
    BLACK --- ---
    hehe .... lol si myslim ze by to bolo super, iste by som na to isiel .... preco sa nemaju radi???
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    zase sem si koupil shit:(
    BLACK
    BLACK --- ---
    hmmm ... neviete niekto ci Jackie Chan a Jet Li maju daky spolocny film???
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    kua me se zdal ten film nejakej osekanej:(

z flying czechman:
    Chci upozornit případné zájemce o tento titul na jednu , dle mého názoru dosti závažnou vadu na kráse u DVD Enter the dragon s Bruce Leem v hlavní roli. Bojovými uměními se zabývám již asi 17 let a dá se říci, že na těchto filmech jsem vyrostl. Je pro mně věcí nostalgie tyto filmy s Bruce Leem v hlavní roli vlastnit. Proto jsem byl dosti nadšen, když jsem se dostal ke zmíněnému DVD (distributor Warner Bross). Jaké bylo mé rozčarování, když jsem po zhlédnutí filmu zjistil, že v některých bojových scénách chybí tzv. fatality (koncovky, kdy dojde ke konečnému usmrcení protivníka). Opravdu, fight Bruce versus Ohara, Bolo proti čtyřem strážcům, Bolo versus Saxon, tam všude chybí dokončení boje. Navíc je to tak dojebaně sestříháno, že člověk na první pohled zjistí, že s filmem není něco vpořádku. Tím film zcela ztrácí sběratelskou hodnotu. Opravdu nechápu distributora, jak si vůbec v dnešní době může dovolit zasahovat do minutáže filmu tím, že jej tak oseká. Jestli má někdo strach o morálně mravní vývoj naší mládeže, ať na obal dá logo mládeži nepřístupno nebo tak něco. Hlavně ať se nekurví filmy, které patří dle mého názoru do zlaté knihovny bojových umění a pro spoustu lidí mají velkou hodnotu. Tom
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    ...500 ??
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ja vzdycky snil o tom ze bude nejaky film kde budou proti sobe stat vsechny akcni hvezdy:-D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    slusnej chaos:-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    je jeste gigant shaolinu ne?
    PHEET
    PHEET --- ---
    to netusim ale master killer sem nikdy neslysel,nevidel
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    Nedokážete někdo náhodou odhadnout, kolik vzniklo filmů s napodobiteli Bruce Leeho ??? Takoví i dementi jako Bruce Le, Bruce Li, ...
    Když sem byl děcko, tak sem v těch filmech měl hroznej maglajs právě kvůli těmto dementům... Než sem časem zjistil, že Bruce Lee natočil max 5 filmů ...
    Ale je sranda se na ty "napodobitele" někdy koukat ... ještě se mi někde válí třeba VHSka s filmem "Bruce Le proti supermanům" ... Fakt mazec ... :-))))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    kliiid, holt občas je útlum...:o)

btw - kdo máte shoguns shadow? (Únos šogunova následníka)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam