• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    realnej je treba Bruce Lee - jeho Velky sef je klasika, nebo treba Cesta draka na to sem koukal o vikendu a muzu doporucit ... a predevsim rychlost a styl samotnyho Leeho je neuveritelnej
    DAVETOMAS
    DAVETOMAS --- ---
    Doporučte mi pořádnej film o kung-fu, kterj se dá půjčit v DVD půjčovně. Něco fakt reálnýho, poučnýho. Cvičím wu-shu a chtěl bych něco porádnýho vidět. díky.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    sem rozkoukal 7 swords a je to tak strasne nudna slatanina ze sem to musel vypnout a nemam chut pokracovat .. je druha pulka stejne strasna jako prvni ?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MUTHA: Jo, ale taková evoluce u protipiráckých společnotí by byla nemilá :(
    Jsem teď zaslechl, že EU bude zbrojit v tomhle směru..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no ja mam jenom 512Kb s 3 GB limitem:(
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    mutha:je videt ze asi nesedis na dial-upu:-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Romeo must die je pěknej přechod do Hollywoodu, dokonce jsou zkousnul i ty rapující negry :)
    B52
    B52 --- ---
    vcera jsem cucel an Romeo must die, a Contract Killer (obe Jet Li-ovky) a obe peknej shit. rozhodne nedporucuju.
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MUTHA: mam za to, ze je to knizka o hrdinych desperadech, kteri se ukryvaji v horach a jdou pomahat utlacovanym vesnicanum (neco jako Robin Hood) - hodne podobne Příběhům od jezerního břehu, který mám doma.

direct connect, hoj, my chudaci modemari mame tezkej zivot

Ad ten Myth) Rush Hour, Shanghai Knights apod prave taky nemusim, ale tohle me opravdu mile prekvapilo, Jackie sáhl po meči a krví nešetří (vrcholná scéna je jak stojí na HROMADĚ mrtvol, který vlastnorucne porubal) Souboje neni takova akrobacie, spis to jde do stylu Win Chun nebo tak (pokud je to soucasnot) a jinak to resi mečem (pokud je to minulost).
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MUTHA: chtěl bych mít tvoje zdroje... :-)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    The Myth (2005) od Jackieho Chana, chlapec ani v 50 nezklamal, dokonce myslim, ze mnohem lepsi nez 10 jeho poslednich filmu, i kdyz zrejma inspirace Hrdinou apod. Vrele doporucuju :-)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    taxem videl oboji - Seven sword byl schopnej:-))
    a Warriors maj IMHO souboje moc stříhaný, nic tam není vidět
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A ulrikova liga za filmový prožitek hlásá "Vyčkej na Seven Sword do kina!" už je to jen do května...ehm...no...uznávám, že ten čas není nejlepší argument, ale...:)))
    PHEET
    PHEET --- ---
    me se libilo oboje
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    jeste jsem ani jedno nevidel, tak nevim
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Válečníci mě osobně dost zklamali, zvláště ten konec...

Na Seven swords si hodlám počkat do kina, je to rozhodně lepší než rip...
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    taxem si vcera nahral tohlecto:
    Warrior Of Heaven And Earth

trailer: http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2537896¨
    a
    Seven Swords

klidne prepalim za nejakou vymenu :-)))
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    no ja ted bohuzel ftp k dispozici nemam, snad neco poresim casem, jiank kdyby nekdo vedel vo necem tak samo nahodim hnedka,, pripadne real2real to muzu vysmahnout
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Do fronty!:)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    KRYSUX: já chci taky - smahni mi to a aspon konecne zajdem na to pivko :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam