• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    Fearless je dokonalej.
    btw. Tamto předtím mělo nějaký blbý jméno, není to Wong fei Wong, ale Once Upon A Time In China 3 a hlavní hrdina je samozřejmě wong Fei Hung, ale nebylo to zase nic tak světoborného.

Ale ted jsem viděl filmík úplně dokonalej - HUNG HSI KUAN (Exevutioneers From Shaolin). Tygří styl skombinovanej s jeřábím versus Pai Mei. Vřele doporučuju, je to i v dobrý kvalitě s českými tits
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    mam Jet Li Wong Fei Wong (The Invincible Shaolin) a uz se na to těším
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    MUTHA: To ja nadruhou stranu moc nemusim tyhle klise. Pokud je to necim ozvlastneno je to hned lepsi - coz je pripad samotneho Chana, ktery vzal prave tohle "moje kung fu je lepsi nez tvoje" a vylepsil ho o kaskaderske kousky a humor - Drunken Master je pripad sam pro sebe.
    Nechci z nej delat Bergmana ale myslim ze i ty filmy co nejsou jen "stara cina" jsou dobre.
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    MUTHA: A co takova trilogie Police Story? Popripade Wheels on meals, Operation Condor .... atd ;-)
    Na JC mi nesahej....vyrustal jsem na nem :-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MUTHA: Ok, dík, to jsem chtěl slyšet.

Mně se od něj docela zamlouvaj i ty bláznivé komedie z Hongkongu. Občas člověk žasne nad těmi triky, zvlášť když je to naostro, bez kaskadéra.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KILLERa doporucuju!skvelej bijak!
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    ALI_GATOR: Ja uz si ten film bohuzel moc detailne nepamatuju, v poslednich letech a mesicich jsem videl neco kolem 200 gf filmu. Ale vybavuju si, ze se mi libil.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WT_MARTIN: Teď nevím, jestli to myslíš vážně s tím smajlíkem.
    Co třeba v porovnání s Snake In The Eagle`s Shadow?
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    ALI_GATOR: Jo, dobrej film. :-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Znáte "Snake and Crane Art of Shaolin"??? (J.Ch.)
    Zajimá mně, jestli to vůbec stoji za to, mám si to stáhnout?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    jsem trochu OT ale jdu si pustit Killer s Fatem:)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A já si snad konečně pustím svou D.C. Once upon a time in china trilogy :)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MUTHA: pochybuju, checknu doma disky
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MUTHA: přesně to je vono, takže 8 diagram pole fighters
    btw: to silenstvi jednoho z bratru je fakt dílo :-))
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    txem viděl Invisible Fighters (nebo taky 8 Magnificent Poles), mno nic tak uzasneho, samozrejme az na souboje, kde se teda docela vyřádili s tyčema a kopím
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    Skoukl jsem Shao Lin Tzu (The Shaolin Temple) asi s 18ti letým Jet Lim a byla to docela prdel :-))
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    fearless je unikátní s jetem li...c)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Včera na nově "Jedinečný" (The One) - efekty OK ale ten scénař by napsal líp i můj tamagotchi...
    PHEET
    PHEET --- ---
    http://www.imdb.com/title/tt0475723/ tohle se mi moc libilo...nejni to uplne kung-fu,ale posledni dobou me spis oslovili japonske nez cinske zalezitosti

http://www.imdb.com/title/tt0427954/ moc hezky
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    jestli mas rad ong bak tak jukni na tom yum goong ( http://www.imdb.com/title/tt0427954/ ) ze stejnyho vrhu - to je taky docela prdel - spis bitky na ulicich a po skladech s zlejma typkama na koleckovejch bruslich nebo na enduru ale thai jak vysitej >:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam