• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    SAREVOK: nu ja jsem zrovinka minuly tyden "curse of the golden flower" stahnul, ale jeste jsem se k tomu neodvazil, co jsem to tak rychle projel, tak to vypadalo jako nejakej milostnej sladak, brrrr...
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    Tak jsem se po dvou letech znovu podíval na Hrdinu a líbilo se mi to i na popáté (nebo po kolikáté jsem to už viděl :)). Zítra se podívám asi i na Kletbu zlatého květu, doufám, že se Zhang Yimou po létajících dýkách trochu polepšil :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ...a Fists of Fury hodně špatnej...
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    MUTHA: jj, Fearless hodně dobrej...
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    pls, nema nekdo ke sdileni Eastern Condors? Ma to byt hong kongska verze tuctu spinavcu Podle ukazek to vypada fakt dobre. DC me zklamalo, nebo chodim na spatne huby :-(
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MUTHA: ty brdo, akorat nevim, kerej z nich je ten hodnej. ja fandil tomu modrymu
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    jojo, jeden z nejlepsich momentiku, kde lau gafai pouziva techniky z titsin kyun - "nejpokrocilesji" sestavy hung kyun (hungga kyun) - pro ty, co to znaji, jeste lepsi zazitek:)
    btw. tady jsem uploadnul paradni zacatek 36. komnaty Saolinu
    http://www.youtube.com/watch?v=lVJXgt_fYa4
    PHEET
    PHEET --- ---
    mohlo to byt lepsi
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    hele co rikate na danny the dog?
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    mam ted Revenge Of Drunken Master (dost pruda, rozhodne tam neni Jackie Chan)
    Fearless (posledni Jet Li) - luxus, moc hezky, doporucuju
    Protector (s tim chlapcem, co natocil Ongh-Bak) - pribeh neuveritelna hovadina, ale o tom to neni :-)) Skvely souboje opet ve stylu Muy-thai :-)) doporucuju
    Iron Claws - nic moc, spis nuda
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTHA: No imho je 240 min a 150 min, ne? (a teda eště 130 min pro UK)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Neměl by někdo full verzi Seven Swords?:)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    schánííím Fighter.in.The.Wind.2004.DVDRip.XviD-GaMo
    nemáte to někdo na ftp nebo na cédé? PRAHA. díky.
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    tohle je hooooodně dobrý. Dragon Tiger Gate ale zatím bez titlů na espice torrent
    ANAIS
    ANAIS --- ---
    PHEET: uz sem se lek... je to tenhle film, pisou tam ze zadny kungfu v tom neni:-) ale pochybuju ze to bude skutecny pecko....jackie tam v jedny scene soulozi, a dokud to neuvidim, tak pochybuju ze tam je vubec neco videt...proste bulvar http://www.imdb.com/title/tt0080897/
    PHEET
    PHEET --- ---
    kazdopadne kdo se na netu chvili pohybuje to urcite stihl odhalit stejne jako ty
    PHEET
    PHEET --- ---
    PETGRIDUS: phardon
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    pheet ten link ma byt takhle:] protoze heslo do tvy posty neznam:)
    http://bleskove.centrum.cz/celebrity/clanek.phtml?id=26188
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam