• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PHEET
    PHEET --- ---
    MIYU: Shinobi je lepsi
    MIYU
    MIYU --- ---
    tak vcera sme dali Azumi :)

moc pekna vecicka .. uzasny plynuly pohyby.. zadny extra picovinky s kamerou ..takovy hodne klidny a cisty
    MIYU
    MIYU --- ---
    book :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    tak jsem konecne videl master od the flying guillotine a je to super.
    mozna to sidej ale tech stylu je tam hafo - obcas ten film pusobi dost ujete. ma super zvuky a hudbu ! bojovnik-jogin ktery si roztahuje ruce me pripomel jak jsem pred 15 lety mastil streetfightera :) thaiboxer taky potesil, o panovi s zubatou cepici na drate ani nemluve. celkove mi to v ramci moznosti docela slapalo s cimz mam u nekterejch starejch kungfubecek obcas problem :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    tak jsem zkouknul docela dobry kungfu s sammo hungem - magnificient butcher (1979)
    http://www.kungfucinema.com/reviews/magnificentbutcher.htm
    a solidni muzu jen doporucit ! :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ALI_GATOR: ok to zni pomerne zajimave diky za info :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    TIGRE: na "The One Armed Boxer vs. the Flying Guillotine" jsem koukal včera: bitky a jejich rychlost nic moc, stylů předvádějí hafo, jenomže tak nějak to všechno hrozně šiděj, imho dost velký béčko ale zase jsem se u toho i bavil - chodí tam cápek, co ti nasadí čepičku na řetízku a když za provázek trhne, čepička ti uřízne hlavičku :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    + jeste bych rad vedel nevidel nekdo nahodou Zui mao shi fu (1978) / AKA Kungfumaster Named Drunken Cat ???
    http://www.imdb.com/title/tt0077822/
    (jestli to stoji za pokus...)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    videl nekdo ??? - Du bi quan wang da po xue di zi / AKA Master of Flying Gilotine ???
    http://www.csfd.cz/film/132998-du-bi-quan-wang-da-po-xue-di-zi/
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    nebo si v Ikee poridim stolicku a nasekam ti:)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    pchaaa, tak nakou promitaci seanci zas po case!
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MUTHA: khorva, kde se todle da videt? mas ty filmy?
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    Když už jsme u Fist of Legend, nemáte někdo titulky na 2CD verzi?
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    DREAMCASTER: imho fist of legend = nejlepsi film s jetlim:)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    vcera jsem zhlidnul Fist of Legend

A naprosto bozi kousek skoro porad naka axe...bozi souboje karate vs. Vu shu ... finalni boss fakt prisnej Japonskej General... dobry jak cyp 8.8/10
    a Fear Less ktery bylo natoceno po fist of legend ale pribehove je prdchudce taky super sic vic ukecany ale parada!....
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    skoda :(
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    nevite nekdo jak se jmenoval film bylo to z produkce shawbrothers a bylo to o stylu motyla ? a dvou skolach jak se student po taji ucil v te jedne "nepratelske", aby pak byl vyloucen a nakonec vzniklym mixstylem pak vsechny tahal z bryndy ???
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PHARAO: taky bych bral
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    nemate nekdo starej karate film Ultra Force 2? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam