• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MASTA: verim ale prijde mi ze sem se dostali akorat takovy hrozny klaunoviny. drtva vetsina co si s ni pamatuju at ji uz partaka delal jalal merhi nebo nekdo jinej tak to bylo dost na picu (coz nemeni nic na tom ze kdyz mi bylo 11 nebo 12 tak me to samozrejme bavilo :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    MUTHA: No jako jedna z mála točila v Hong Kongu a ty filmy s ní (mluvím o těch točených tam) jsou fakt výborný, za všechny třeba Police Assasins...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    cynthia rothrock
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    takovej skoro dementni dotaz, ale vypadlo mi to. Jak se jmenovala takova ta zenska s kratkymi vlasy, co tocila v osmdesatych letech spoustu kung-fu filmu? Beloska to byla.
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    MUTHA: jeste tedy mam serial "ngo sifu hai wong feihung" (aka my master is Wong Feihung), ktery zachycuje tentokrat hungkyun mastera a cinskyho narodniho hrdinu Wong Feihunga (jeste jsem nevidel, pry nicmoc, pouze v kantonstine, ale aspon jsou k tomu znakovy titule) a hroznej (necelej) rip serialu "taiji zongshi" (aka taichi master), pochopitelne z oblasti taijiquan:) nu a pak samozrejme opiciho krale, ktery kdysi u nas bezel a "kung fu" s kwai chang cainem:) a co zajimaveho je v tvoji sbirce?
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    ja to stahnul kdysi tady (mam doma i kopie origos dvd, ale bez titulku -> na torrentu je to v kvalitnim ripu s english subtitles). Zkuste napsat tomu typkovi (zenmystic) o re-upload (ja to tak kdysi taky udelal, cekal jsem teda na to dva mesice:), kdyby nekdo joo moc chtel, muzu to vypalit a predat nekde v praze (posilat rozhodne ne neb postu nesnasim). Jeste k tomu serialu - neni to zas nejaka megaakce, spis chytlave zpracovana legenda o leung jaanovi, jeho ucitelich wong wabou a leung yidai (ten je bombovej), samozrejme pozdeji se prida chan waseun atd., proste dvacet dilu z "historie" wingchun ve stylu spise telenovely nez nejaky fakt nabuseny akce... ale proste se to libi, zatim vsichni znami byli nad miru spokojeni (a wingchunaci jenom vrni blahem, ze maji takovej serial o jejich masterech), tak uvidite
    MASTA
    MASTA --- ---
    MAACA: Kde se to dá sehnat?
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MAAACA: sem s tim!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MAAACA: tyjo to vypada luxusne. zel bohu nemam kapacitu pripojeni na to tahat serial takovedleho rozsahu ale kdyz na nej u nekoho v budoucnu narazim zkusim to sosnout :)
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    TIGRE: na misto filmu doporucuji paradni serial o wingchun - Leung Jaan sifu aka Fatsaan Jaan aka Real Kung Fu, v hlavni roli yuen biao, viz http://www.imdb.com/title/tt0855470/, dvacet dilu sjedes razdva:)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    tak to je skoda :/
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MUTHA: oni uplne ten zanr a la skola tygra vs. hada v novych filmech uplne zavrhly ?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    mate nekdo dobry tip na nejake dobry klasicky kungfu film (s tim vsim co k tomu patri: ruzne styly, pomsta, rivalita skol,...a jina klise) - ale z posledni doby (90ta a 00ta leta) ?
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MUTHA: dženkujem
    MIYU
    MIYU --- ---
    MUTHA: juch juch
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    TIGRE: ja to mam v anglictine s kdovijakoymoklikyhakovejma titulkama a filmu to take neubira.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FALLIE: jj protectora jsem si koupil na trzisti v teheranu sice mu nefungujou zadne titulky ale tomu filmu to moc v zasade neubira :)
    MIYU
    MIYU --- ---
    FALLIE: to chci videt :)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    pak jeste se stejným hercem (tony Jaa) doporucuju "Protector."
    http://www.csfd.cz/film/206303-tom-yum-goong/
    Dej je sice velmi slaby, hl. hrdina zachranuje slune, ale ty bitky, ty BITKY. Zase jedna stara dobra skola, nekolikaminutovy akcni sceny bez strihu, lamani vsehomoznyho, muy-thai versus vseckymozny styla (capuero, free-style, in-lineři).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam