• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no k tem dalsim filmum se bojim ze asi nedojde kdyz to intersonic prodal ty shaoliny levnym kniham
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no jo skoda no :) ja bych touzil videt po letech nejakej dil ultra force i kdyz to je spis akcni nez kung fu :)

a taky mi v hlave utkvel film sea wolves s cynthii khan mam ten pocit kamos to mel na videu ale kazeta se motala :(
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    BIDLO: Jestli mluvíš o těch filmech, co vydal intersonic u nás, ze všeho nejvíc to připomíná Magnificent Trio.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    To víš, taky jsem si udělala nákup v levných knihách...:-)
    Škoda že toho intersonic nevydal víc...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SPOILER
    (Kerej z Shaolinu je, jak ma hlavni padouch dceru (kterou na zacatku hl. hrdina zachrani a ona na konci tragicky umre aby navratila fotrikovi svedomi).)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no to vis ja si udelal nakup v levnych knihach:)
    tak ja pak poreferuju az zkouknu
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Spojení Shaolinů mě moc nevzalo (i když drunken cat byl docela dost cool) - zato na Pět zbraní nedám dopustit...:-)
    A vůbec - čím dřív se mi podaří "Venoms" zkompletovat, tím líp...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no jeste mi tu zbyva spojeni shaolinu a pet zbrani :)
    no ten konec nepremozitelnyho shaolinu je docela sila takovyhle konce v tech filmech obvykle nebyvaj
    jooo a vejce dobry :)
    skoda ty moooc umely krve a taky se mi zda ze na ty zahradce sazi umely kytky
    ale to sem asi uz moc hnidopich :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jj... Nepřemožitelný Shaolin je prima film...
    ...kupodivu u něj vždycky dostanu chuť na smažený vejce.
    Každopádně ten závěr je dost síla - podle nálady se u něj člověk buď docela solidně dojme... Anebo nachechtá.
    (Mě to obvykle dojímá, při sledování těchhle filmů nechávám nadhled téměř nebo úplně stranou...;-))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    prave sem dokoukal nepremozitelny shaolin :) zajimavej konec
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    a americkej ninja to neni
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    trochu OT ale nevite jak se jmenuje ten film jak tam hraje michael dudikoff a jde o to ze prochazi takovym lesem a utkava se s neprateli a musi dojit az k nejakymu domu a tam zachranit svou dceru nebo nekoho

vim ze na zacatku tam byly nejak ukazky kenda

je to film z 80.let ale nejak to na imdb v jeho profilu nemuzu najit
    GAF
    GAF --- ---
    HITOMI: jó, jó, ten film je dobrej. Me se to taky líbí. Tak nejak se tam v ty Cine, Hong-Kongu, Korei a podobne proste dali na vyjimecny umeni, mi pripadne.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GAF: ted se mi to stahlo, kouknu na to :) fantasticno me osobne vubec nevadi, spis naopak :)
    GAF
    GAF --- ---
    ...viděl jste ho někdo ?
    GAF
    GAF --- ---
    http://www.asiandb.com/browse/movie_detail.pfm?code=6152

A a a vůbec, zdá se mi to a nebo v poslední době začíná většina asijský martial-art produkce ulítávat směrem fantastično ?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    OK, dej vědět...:-)
    Obvykle o tom píšou jako o předehře k mistrovým heroic bloodshed filmům - někdy jako málem o jednom z nich... Většina ohlasů, který jsem četla, byla v zásadě spokojená až nadšená...
    A tohle mě definitivně zlákalo:
    http://uk.youtube.com/watch?v=nK_jTYkxJ08
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MAEDHROS: ted jsem to dal stahovat, tak uvidime, jaky to je :-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Pokud teď pominu objednávku DVD ze zahraničí (ne že je to možnost kterou zcela zavrhuju), jak dobře nebo špatně se v našich končinách shání "Last Hurrah for Chivalry"? John Woo & Wei Pai je kombinace, který se těžko odolává...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak sem dokoukal nezdolne trio
    moc kung fu tam neni spis jen souboje s mecema :)
    ale na to ze to je 41 let starej film tak to neni tak spatny
    jen sem si tak rikal zda ti herci vubec jeste zijou dneska
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam