• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    A ještě hafo fotek z An Empress and the Warriors - zde:
    http://wuxiasociety.org/forum/viewtopic.php?t=2069&start=45
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jak jsem na wuxiasociety koupila, tak prodávám.
    Trailer na Red Cliff:
    http://tw.movie.yahoo.com/videoplayer.html?id=2556&type=movie
    Trailer mi přijde poměrně nic moc, ale film by mohl bejt aj dost dobrej...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Legenda o červeném draku nakonec IMHO spíš slušnej průměr - ale ta komediální rovina mi dokonale sedla...

...a dva mí oblíbenci k tomu (Wang Lung Wei & bohužel spíše nevyužitý Damian Lau).
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    BIDLO: Hanacka metropole. Ale myslim ze levny knihy jsou cešlorepublikovy (i kdyz jsem si overil ze obcas se ceny i sortiment lisi...). Posli miniony :-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    CHE_GUEVARA: u vas je kde? ne ze bych se tam "odsud" dostal driv nez za 3 mesice, ale poslu si tam sluzebnictvo :)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    BIDLO: Tři díly. po49 za kus. btw nevim jak u vás, ale u nás mají komplet kurosawu za 29 za dvd a jeste dalsi perlicky (lady snowblood atp, ale ty už za standartnich 49/99)
    PIETA
    PIETA --- ---
    BIDLO: Jo, několik dílů, aspoň tři. (:
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    CHE_GUEVARA: Bude...:-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    CHE_GUEVARA: On vysel Lone Wolf and Cub????
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MAEDHROS: bylo nebo bude? ;-) Btw ten příběh mi připomíná jednu malou serii (kterou mají v levných knihách, teda dva díly, o jednom samuraji a jeho decku :-D)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Propos - Ci Ma AKA The Blood Brothers (1973)...
    Režie - Chang Cheh, scénář - Chang Cheh + Ni Kuang a před kamerou Ti Lung, David Chiang a Chen Kuan Tai. Jinými slovy, má očekávání byla až nerozumně optimistická;... a *nebyla* jsem zklamaná. Centrální trio v IMHO úžasný herecký formě a příběh přesně podle mýho gusta... A souboje mě taky bavily. O nekonečnejch umíračkách a zpomalenejch záběrech nemluvě (i když takový slo-mo orgie jako třeba Bao Biao to zas nejsou...;-))
    ...9/10 určitě.
    Sice je velmi pravděpodobný, že Warlords budou vypadat líp, víc cool a tak nějak "syrově realističtěji", ale moc nevěřím, že Peter Chan + trio Jet, Andy & Takeshi originál nějak zásadně vylepší. To prostě nejde... (Aspoň pokud jde o mě, mám občas pocit, že CC točil vysloveně pro mou maličkost, tak krásně mi ty jeho filmy hrajou do noty.)
    Což nemění nic na tom, že se na Warlords docela třesu. Jestli se to jen trochu blíží originálu, bude to rozhodně můj šálek čaje.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    V sobotu na nově:
    22:30

Legenda o Červeném draku
    Nelítostný masakr vesnice přežil pouze bojovník Jet Li se svým malým synem. Plný nenávisti se vydává na cestu pomsty. Ale dlouhých sedm let trvá než otec se synem při dobrodružné cestě napříč celou Čínou najdou příležitost k odplatě. Brzy je čeká boj na život a na smrt... Hongkongský akční film (1994). Dále hrají Sung Young Chen, Chuen-Hua Chi, Damian Lau, Miu Tse, Lung Wei Wang a další. Režie C. Yuen (80 min)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAEDHROS: jojo, taky sem si tu stranku poradne projela :)
    a jeste stahuju serial Return of the Condor Heroes- verzi z roku 2006, tak sem zvedava
    ale s mym pripojenim to bude nejdriv za 2-3 mesice :))
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    btw, už se na netu válejí anglické titulky k The Warlords, třeba tady jsou i k té 2CD verzi, na kterou se tu dřív objevil odkaz - sedí jak časově, tak významově (i když jsem to projel jen tak namátkově, znovu se dívat asi nebudu), jen je třeba jim nastavit nějakou výraznější barvu, kvůli těm bílým čínským hardsubům...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Dík za odkaz, přidáno...:-) Hodila jsem tam link na jejich HOME - vypadá to docela zajímavě celý.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAEDHROS: zas tak dobre na tom s ajinou nejsem :)) ale mozna si neco aspon poctu..
    jinak jsem nasla zajimavy link http://www.ancienttombsect.com/wuxiareviews.php
    na nastence ho nevidim :)

a byla to spis i recnicka otazka, uz ten serial samozrejme stahuju a vypaluju animecka, aby na nej bylo misto :))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Neznám, bohužel...
    (Já teď ujíždím na "Return of the Undercover" na tudou.com...;-))
    Možná by nebylo od věci (pokud tě to zajímá) pozeptat se na wuxiasociety fóru...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Je to sice serial, ale videl nekdo Yang Warriors?
    ma cenu to stahovat? :) podle ukazek to vypada opravdu kouzelne...
    http://www.youtube.com/watch?v=OHdVG0PiZRE&feature=related
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    není špatný, půjdu se po tom kouknout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam