• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PIETA
    PIETA --- ---
    BIDLO: Tokio Hostel, to znám! (-:
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    myslíte že to někde mají v HD ripu?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Shaolin Soccer je úžasná záležitost - jsem jím okouzlena od té doby, co jsem ho kdysi dávno viděla u kámošů na koleji...:-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Jeee, Shaolin soccer, ten jsem nedavno videl v jednom tokijskym (smradlavym) hostelu na videu :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Anketu s přehledem vyhrál Shaolin (ne že by mě to překvapovalo, ale tak nějak jsem doufala, že Wudang na tom bude o něco líp...;)).

Nová anketa - zvířecí styly... K pětce tygr/leopard/jeřáb/had/drak jsem přihodila i kudlanku a opici, ať je to pohromadě...:-) Pokud vám v anketě nějaká bestie chybí, ozvěte se...:-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Já to říkal celou dobu, že jsou divný.
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    supr :-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Napadlo by mě, že by nebylo od věci vést v záhlaví menší přehled toho, co se případně v dohledný době chystá v TV...
    Takže pokud zmerčíte v TV programu něco, co v záhlaví není, neváhejte se ozvat...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    San tau jin zi lei saam (AKA The Hero of Swallow) - 8.5/10, minimálně...
    Yuen Biao je prostě sympoš. A co se příběhu týče, rozhodně je to jeden z těch, co "vezmou za srdce", i když zezačátku se to tak netvářilo - aspoň já neměla zpočátku sebemenší podezření, že z toho nakonec bude tak parádní nářez.
    Jo, a tenhle film mě zas o něco víc utvrdil v tom, že Eddie Ko je jeden z těch lidí, který stojí za to mít v merku...

Kung Fu Hustle - Fascinující, jak dokonale to funguje ve všech rovinách - dramatický, lyrický, komediální, akční, metažánrový...
    Stephen Chow je génius...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Tony Leung obvykle nezklame...;-) No a mně osobně se velmi zamlouvá i Cao Cao.
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    MAEDHROS: možná je to jen tou fotkou ale Takeshi Kaneshiro se mi v roli mého oblíbence Zhuge Lianga nějak nepozdává... ale Zhou Yu (což byl druhý hlavní "mozek operace") vypadá skvěle...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Hmmmm... Nějaký nový plakáty k "The Battle of Red Cliff":
    http://ent.sina.com.cn/m/c/2008-03-21/06051955967.shtml
    A vypadaj tuze dobře...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jj, ta představa je hodně roztomilá...:-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Hóu!

A poslední věta je kouzelná. (-;
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Zdá se, že J & J se společný filmování zalíbilo:
    http://www6.comcast.net/entertainment/articles/2008/03/18/People.Jackie.Chan.Jet.Li/
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    ong bak 2ka? zomg! vic tonyho yaa!! :-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Nějaký fota z natáčení Ong Bak 2.
    Vypadá to zajímavě...
    http://www.extremestunts.se/Eng/blog/ongbak.htm
    SIULOUFU
    SIULOUFU --- ---
    A mame tu horkou novinku:

The Forbidden Kingdom

MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Jistě...:-) I když originál by mě dost zajímal.
    Kvalita obrazu a zvuku není nejlepší, ale je to Hong Kil Dong! ;-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    PIETA: Ja ji videl kdysi na festivalu ve Veseli, ale tusim, ze to bylo jen z filmovyho pasu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam