• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Moc pěknej end fight ze Spiritual Boxera:
    http://youtube.com/watch?v=ovFQ76pLMPI
    (A je to i s přehlídkou shapes&forms...;-))
    PIETA
    PIETA --- ---
    Sympaťák.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Tak Wong Yu (Shadow Boxing, Spiritual Boxer aj.) to prej definitivně zabalil. Bylo mu teprve 53...

Škoda ho...:-/
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak jsem dokoukal mladeho tygra :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: peknej filmek
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Red Phoenix na youtube:
    http://www.youtube.com/watch?v=YBed-csyIUI
    Doporučuju - ujetý, poměrně roztomilý....a David Chiang.
    Zázraky nečekat, ale je to docela prima film.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    CHE_GUEVARA: Ok, dík. No kdybys měl pozvánku, to by bylo úplně úžasné :))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Tak nějak...:-]

Propos - nemá tu někdo zkušenosti s Black Market International? Plánuju tam jeden purchase - tak abych se nějak nepěkně neuťala...
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Jen na okraj, protože víc už tam nebylo? (:
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no ten young tiger je zatim na tom o trosku lip jak ta fantasticka mise
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PETGRIDUS: Jo, tak nějak vypadaly ty Snake & Crane Arts... Jackie zápasící s okrajem obrazovky a tomu podobné laskominy. (Byl to RIP z novy, to jen na okraj...;-))
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    SEEKER: na odkaz bych musel zapnout operu a spustit stranku, tim padem bych musel projit vsechny nove, protoze pri pristim nacteni by se mi zrusili a ja bych nevedel kde jsem skoncil :-D. kazdopadne jsem se snazil to vygooglit a jen jsem nasel odkaz na ten stary, nefunkcni. Az to pujdu projit tak ti hodim link a podivam se jeslti nemam pozvanku...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    orezany to je
    ale zas jackie v roli zaporaka to se moc casto nevidi
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak sem si ted pustil young tiger a pripada mi to jak natoceny videokamerou to byla zas investice
    a to nemluvim o tom ze treba mluvi typek a na obrazovce je mu videt asi 5 cm obliceje
    si rikam jestli to nevydali nejaky recesisti nebo fakt nevim
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    No, já většinou taky ne...;-) Ale vadí mi tak nějak...z principu...:-) A občas to fakt poznat je - zrovna nedávno jsem sledovala ořízlou verzi Snake and Crane Arts of Shaolin a místama bylo tak zjevný, že kus obrazu chybí...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    asi sem lama ale nepoznam orez :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PETGRIDUS: Já to pohcopila, akorát se ptám, jestli to není ještě ke všemu oříznutý (mně by ořez vadil).
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no asi sem se spatne vyjadril orez by mi ani nevadil ale ten obraz ma fakt kvalitu jako kdyby to nekdo pustil na 100krat okopirovane videokazete na velmi levnym videu fakt des...sem zvedavy na ty zbyly filmy jestli na tom budou stejne
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    CHE_GUEVARA: takže vstup je na pozvánky nebo jak? jo a ten odkaz bys nenahodil? přeci jen na KG a asiadvdclubu neni vše, takže bych si rád rozšířil obzory :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam