• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    KH_B
    KH_B --- ---
    ...jako pár podobnejch filmů už se tady točilo, třeba Shanghai Knights s Jackie Chanem ( http://www.vypravafilmu.cz/ --- realizace/2002 ) ...... a rozhodně nebyl jedinej... ale pravda, o žádným ryze českym nevim ;)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SEEKER: Syn kámoščinýho taiji mistra má na ksichtoknížce album fotek s názvem "film a zkouška film".
    Jestli to je ono nebo není ono nebo co přesně to je, to nemám šajn, ale fotky vypadaj tuze badassně.
    :-)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    DEFILA: no říkám, že je to čerstvá věc, ještě se stříhá a říkal mi to známý toho režiséra, doufám, že jak se mu to dostane do rukou, tak to donese. A je to absolventský film, takže to asi automaticky neznamená, že půjde do distribuce.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    SEEKER:
    he? z jakeho roku? tomuhle neverim ani za mak...
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    A tak já neříkám, že se tu občas něco nenatočí, ale Hollywood si tady tak maximálně pronajme ateliéry apod., není to ryze českej film. Mluvím spíš o výsledné kvalitě; já jsem taky točil s kámošema film, ale to nic neznamená. :)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    M1C4A1: pozor pozor!! v čr totiž právě vznikl první kungfu film!! Je to prý absolventská práce famu natočená kdesi v karlíně, kame si ovšem údajně ten člověk pozval mistry z číny či brazílie na ultimátní sekačku!! víc nevím, doufám že se mi to dostane do rukou co nejdřív
    PIETA
    PIETA --- ---
    V Česku vzniká (donedávna vznikala) slušná část hollywoodské produkce. (:
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jak může v Thajsku vzniknout takovejto film a v ČR se zmůžou akorát na pár přiblblých tragikomedií?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak jsem už Ong Bak 2 viděl a musím říct - náádhera! Děj sice nic extra, ale o ten tu nešlo. Cílem byly vyšperkovaný souboje Tonyho Jaa a krásná ukázka thajské středověké kultury. Jsem nadšen. :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Většinou to odpovídá pár dní po vydání DVD. :-)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    M1C4A1: hm to v klikyhácích obvykle ani nepíšou, kdy budou v ČR dostupné ripy :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    No samože myslím rip. :)
    Ale třeba Tom Yum Goong s Tony Jaa se sem už dostalo na DVD.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Sem? Mno... Asi sis všimnul, že naše TV stanice se zrovna neperou o to, která koupí práva na čínskej seriál...;-)
    Ale počítám, že nějakej ten rip k dostání bude - až to bude. Tzn. 2010 nejdřív..;-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    A kdy to sem přijde? V těch klikyhácích se nevyznám.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Thy Myth Come, Thy Will be Done...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    MAEDHROS: "The Myth", nikoli "Thy Myth", samo...;-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Chystá se seriálová (prý dost volná) předělávka Jackieho filmu "Thy Myth".
    Vypadá to docela slibně. Samozřejmě, radši nechválit dne před večerem, nevyhrnovat gatě, když brod je daleko a neříkat hop, dokud jsme nepřeskočili, ale zatím to vypadá přinejmenším na výpravnou podívanou. A Jackie produkuje, pokud vím.
    Jak přesně to bude nakonec vypadat, těžko říct.
    Anyway...
    Mrkněte na galerii tu:
    http://ent.sina.com.cn/f/v/shenhua/index.shtml
    Portréty postav vypadaj luxusně. Zhao Gao je k sežrání, Meng Tian snad až na to, že vypadá na můj vkus zbytečně moc mladě, nemá chybu, Qin Shihuang i Liu Bang se mi líbí ohromně, Fu-su (jeden z mejch fetišů) nevypadá nejhůř - a úplně nejvíc mě dostává Gao Jianli:

Premiéra se chystá snad na jaro 2010.
    KH_B
    KH_B --- ---
    MUTHA: parada, funguje, dik.. (btw má to 3 hodiny, slušný;))
    KH_B
    KH_B --- ---
    DEFILA: děkuju za tip, ale prý maj plno...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    KH_B:
    http://cinemageddon.org/details.php?id=16460

staci se jen regnout, jeslti budes tahat vic, tak dodrzovat ratio
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam