• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PHEET
    PHEET --- ---
    AKISAN: me to moc nebavilo
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    AKISAN: Tak já jsem to včera zkouknul a podle mě je to docela fajn. Je jasně vidět, že je to komiksová adaptace a všechny souboje jsou strašný over-kill, na druhou stranu já už tohle od Hong Kongských akčňáren docela čekám.
    Jinak hlavní role jsou dobře obsazené, Shawn Yue i Nicholas Tse se docela rozehrávají na tom malém prostoru, který mají k dispozici.
    Souboje jsou celkem fajn, nic opravdu originálního, ale hromada věcí potěší. Třeba Tse bojující s hromadou gangsterů jenom za použití nohou, případně hlavní záporák používající jakou svou zbraň třímetrovou kovovou ceduli se jménem školy :)
    Samozřejmě kýč to je, někdy takový, že se čllověk musí smát, ale film není tak vážný, aby to kazilo dojem.
    Dal bych tomu tak 3,5 hvězdičky z 5
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M1C4A1: a to 5 power kids by nebylo? ,)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M1C4A1: žeru jí))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Téda - valí se toho hodně.
    Donnie Yen by měl hrát (a dělat choreo) v chystaným filmu Guan Yun Chang. A nebude hrát nikoho menšího, než Guana Yu. Jsem upřímně zvědavá, ale čím víc o tom přemejšlím, tím víc ve mně sílí dojem, že Donnie tu roli dá. Zhang Hanyu by měl hrát Cao Caa. Natáčení začne snad v březnu.

Peter Chan chystá film Jung Ku - The Man From 18th Hell
    Bude to o tomhle chápkovi:

Rozpočet prý tak $15-20mil. Hongkongský film o lovci démonů - od Petera Chana. Co víc si přát? :-)

A Yuen Woo Ping se hodlá pustit do adaptování Xiao Ao Jiang Hu (Smiling Proud Wanderer) (Swordsmani od Tsuie Harka vycházejí z téhož zdrojového materiálu). Yuen by v roli Linghu Chonga rád viděl Takeshiho Kaneshira a roli Ren Yingying chce nabídnout Zhou Xun.
    Tož uvidíme.

AKISAN
    AKISAN --- ---
    MAEDHROS: NO KURVA!! a jako tresnicka moje oblibena Michelle Yeoh a jeste Carradina sem tam videl (RIP) !
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MAEDHROS: jojo, musim na to někdy vlítnout, obzvlášť noc v mongkoku a viva erotica sou výtečné.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MAEDHROS: vubec neni..projel sem si csfd...ja sem spis na Koreu ale stary Hong Kong gangsterky (Ringo Lam, Woo, Hark ..) ale rozhodne si dam dalsi pecky..yeaah!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    AKISAN: On Derek Yee taky není nejhorší režisér, víme? :-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M1C4A1: yeaaah..sme se brachou shodli ze teda "kung fíčko" to neni ani trosku ale asi nej Jackieho film pro nas...sorry)))
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    A já už sosám bluray rip. Taková věc si zaslouží pořádnou kvalitu.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M1C4A1: jojo vcera sem dal dvd rip i s cz titulkama. Netahal sem to nakonec odsud ale kamos mi to dotahl domu.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    AKISAN: To už je k mání v něčem lepším než v kinoripu?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Tak "Shinjuku Incident" nejen ze mi moc libilo ale Chanuv jeden z nejlepsich filmu a o tam snad nedal ani jednu kopacku ,)
    SIULOUFU
    SIULOUFU --- ---
    AKISAN: Neni zac
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SIULOUFU: dekuju!
    SIULOUFU
    SIULOUFU --- ---
    AKISAN: Jo, a Gam Yee Wai (14 Blades) jeste zatim neni oficialne ani v kinech ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam