• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PHEET: viz
    SEEKER:
    PHEET
    PHEET --- ---
    SEEKER: v poradku uz sem myslel,ze sem o neco prisel videl sem oba filmy a snad i s nekym mel mensi hadku,ze VRAT MI SLONA je uplne samostatny film
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    PHEET: myslí snímek Tom Yum Goong neboli The Protektor, který byl v naší dvd distribuci překřtěn na Ong Bak 2, zatímco skutečná dvojka byla natočena až o 3 roky později v režii samotného Tonyho Jaa
    PHEET
    PHEET --- ---
    AKISAN: jak myslis co se u nas vydavalo za OB2?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MUTHA: no way))) počkám si))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    zbytečný pr kecy...radši nahodte prosim co nejdriv dvd rip nebo screener))
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tady to je:

Tony Jaa zešílel. Definitivně? - 02.06.2010
    Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé natáčení (obzvlášť, když Tony i sám režíruje) je mimořádně náročné. Není divu, že pod tlakem obrovského fyzického a psychického vypětí začne někomu cvakat v lebce. Během natáčení Ong Bak 2 se prý Tony pokoušel udržet nad vodou za pomoci černé magie. Údajně každé ráno před první klapkou obětoval kuře neznámým démonům. Když to nestačilo, vyrazil do džungle, na dva měsíce zmizel někde v Kambodži a proslýchá se, že tam praktikoval ďábelská kouzla. Natáčení nedávno uvedeného Ong Bak 3 nebylo o nic snazší. Zdá se ale, že Tony odvrhl temné mocnosti. Rozhodl se totiž stát buddhistickým mnichem. V pátek 28. května jednoduše vyskočil na slona a odjel na něm do hlubin džungle, konkrétně do kláštera v Surinu, kde si oholil hlavu a oddal se víře. Proslýchá se, že hodlá zůstat mnichem, dokud mu nevyprší smlouva s produkční společností Sahamongkol, s níž už Tony nechce mít nic společného. Jak jinak, tohle všechno berte především jako bizarní thajskou formu marketingové kampaně na Ong Bak 3, který už si odbyl thajskou premiéru a brzy se rozletí do světa. (Cervenak)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Na csfd jsem četl, že Tony Jaa nějak blázní, že každej den obětovává kuře, že občas zmizne někam do lesů... asi se to na něm začíná podepisovat. :-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MUTHA: a urcite to zase bude jizda)

ONG BAK 3 (2010) - Redband Trailer HD - Tony Jaa
    http://www.youtube.com/watch?v=qJj1cGsRUUw&annotation_id=annotation_54225&feature=iv
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MUTHA: se dost těšim...dvojka (myslim fakt ong bak 2, ne to co se u nas vydavalo za ong bak 2 :OD) se mi moc libila!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M1C4A1: True Legend mám v plánu.
    M1C4A1: drsnější mi neprisel urcite...spis byl "dynamictejsi" mistama...celkove to bylo videt ze to bylo s vetsim budgetem ale co mě tam sralo bylo to, že sem se nemohl ubránit pocitu, že se místama koukám na Rockyho..sorry))
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Teď jsem viděl True Legend, celkem vydařený dílko. Souboje vypiplaný, je tam vidět práce Yuen Woo-Pinga. Trochu tam bijí do očí ty digitální scény, ty ještě Čína nemá tak vymakaný jak Hollywood. Nejhorší na tom byl ale děj, hrozný skoky z jednoho do druhýho. Ten zápas Čína vs Západ tam vůbec neměl být. Ale Carradine tam potěšil.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    AKISAN: Nevím, Ip Man 2 mi přišel takovej víc drsnější, krutější, co se soubojů týče.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MAEDHROS: CHEN ZEN!!!!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M1C4A1: mě to taky bavilo i Sammo !! ,))

ale jednicka lepší proste.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Viděl jsem teď Ip Man 2. Nádhera, stříkám jak švestkovej knedlík, víc takových filmů!
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MAEDHROS:
    The Legend of the Fist: Return of Chen Zhen - to vypada dobre, na to se těšim, co dokaze donnie ve 47 letech je neuveritelny :D
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    Tak jsem viděl konečně Ip Man 2
    http://www.csfd.cz/film/258006-yip-man-2-chung-si-chuen-kei/
    a bylo to dobrý, jenže proti jedničce mi to přišlo horší - jak ta bitka na rybím trhu, tak i závěrečnej souboj, mě moc nenadchly.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Dneska (opět) na MGM:
    http://www.csfd.cz/film/129528-duch-mece/
    Jestli máte možnost sledovat, neprošvihněte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam