• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    AIM_FREEMAN: tak to já zas jo ale teda spíš zklamání.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    LLGHOSTLL: Mě to přišlo tak rozpačité že jsem to ani nedokoukal.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    MUTHA: Ha tak to jsem nenašel dík. Ale stejně mě to přišlo celé takové fakt rozpačité. Jako Jackie v malé roli kuchaře jako komedy vložka s dětma dobrý ale mě se prostě asi nelíbí Lau. Přijde mi tvrdý. Nemá to v sobě. Pro bitky taky málo prostoru a na závěr ty děla to jsem fakt nemohl. To mi přišlo jako moc. Až budou točit moderní film tak hoděj nuke a bude po prdeli :)) Viděl někdo ten Den draka? Nemůžu to sehnat.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Co si myslíte o Shaolin? http://www.imdb.com/title/tt1533749/
    Já jsem z toho trošku rozpačitý.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    MUTHA: no jo mě se líbí nejvíc japonština sice to sem nepatří ale tomu aspoň rozumím :)))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    MUTHA: nene prostě mandarin je mandarin
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    :-)
    Jinak - ony ty stupidní dabingy jsou mý velký guilty pleasure, nicméně přednost dám vždycky originálnímu znění.
    Až na KWTGA, ovšem. Nonsense je nonsense, na nonsense nedám dopustit...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Já kantonštinu miluju...:-)
    Hóu aaaaa... Néih yáuh méi sih aaaaaa...?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    to jo sice zpívaní kantonšina mi moc nesedí ale jinak souhlas
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Ty anglické dabingy mě serou... "you now... destroy my... panther fist" kde ... je pauza. omg
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    MUTHA: Tak asi neumím hledat :D mě jenom nasraly ty rvmb konvertit to nejde a na netbooku se na to moc koukat nedá.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    MAEDHROS: dik pomohlo
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    RMVB dost saje, ale mnohý rmvb videa jsou koukatelný - a s realAlternative a VLC playerem nemám problém.
    Fuflixbulletin je jedna z možností - byť tam je hodně odkazů právě na rmvb videa, poslední dobou se objevujou i přijatelnější alternativy k už postovaným rmvb-čkám.
    Asiantitulky fórum taky není nejhorší zdroj...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Máte někdo přehled o nějakých odkazech na filmy? Včera jsem nastahoval asi 6 filmů ale všechno posrané rvmb a neumím to konvertovat zadarmo. Máte někdo radu?
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: Jestli myslíš Painted skin, tak bude i pokračování někdy letos.
    Tady je hlavně naprosto úžasná Zhou Xun, kam se na ni hrabe Vicky Zhao. Ale to ostatně není žádné překvapení, ona je prostě úžasná ve všem, i když je to hrozná blbina :)))
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: I ty stary Zu Warriors? S Yuenem Biao?
    Jinak hezký lítačky jsou ve 14 blades nebo Painted Skin (momentálně jsem natěšená na novýho Donnieho, vlastně dva, tak sorry za jednohercovost :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jinak nevím kdo tu postoval toho Fightera ve windu ale byla to pěkna kravina s prominutím. Pohyby absolutně o ničem.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    já jsem si dal včera Snake in the monkey's shadow a bavilo. Ale lítačky nevím. Viděl jsi nový True Legend?
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    MUTHA: Určitě vás potěší zjištění, že tento obrázek je ze seriálu Charmed (Čarodějky) kde Carradine hrál jednodílového záporáka, zato ovšem velmi super a stoického démona, který nechá svého podřízeného umřít na hlavní hrdinky, pak mu vrátí čas a nechá ho to zkusit znovu.... a znovu.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    AIM_FREEMAN: jako samoze, samotny nazev "Oběť" hovoří sám za sebe :)
    ma to zajimavou zapletku a jak to byva tak trosku min melodrama by to sneslo, ale to k tomu asi patri :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam