MAEDHROS: Have Sword, Will Travel mám taky hodně vysoko - a že tam Ti není za úplnýho klaďáka. A Tiger Killer je samozřejmost. Ještě jsem neviděla teda jeho ztvárnění Huo Yuan Jia - nicméně kritika se shoduje, že je v tom Ku výbornej - a máš recht, kde není :)))
Heroic Ones jsem zatím nedokoukala, nějak mě to nechytilo.
Intimate Confession myslíš tohle -
http://www.imdb.com/title/tt0068744/?
To mě zrovna nějak nevzalo, ten přerod Lily mi přišel ne moc uvěřitelnej / moc rychlej.
Jinak já tu roztěkanost jaksi beru u filmů v tomhle období za více méně samozřejmou, občas se mi neuzavřou všechny dějový linky k mý plný spokojenosti nejen u Chu Yuana, tak to omlouvám svou ne zcela dokonalou znalostí souvislostí, že mi asi něco uniklo.
Co mě teda ale dere neskutečně, jsou kulisy - já vím, že to mohli natáčet na jednom mrňavým ostrově a exteriéry jsou lepší než interiéry, ale když je ten kopec jednou šaolinskej klášter, podruhý Wu-Dang, potřetí tam vyvraždí zbytek hrdinů z Lang Šan Po, tak už mi to začíná lízt trochu na nervy - a občas mi chvíli trvá se zorientovat, na jakej film to vlastně koukám :D Nejradši mám exteriéry z toho lomu, jak tam vždycky někdo hrdinně umírá nebo aspoň trpí (je i v Avenging Eagle, jak se potkává Ti s Fu Šengem).