• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    JOSE_MAT: já takhle našel Magnificent Butchera, který se v českém překladu jmenuje Kung fu nářez, jak nějakej salám, lol :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JOSE_MAT: jj velice povedeny filme z korejsky produkce ;)
    HATOR
    HATOR --- ---
    JOSE_MAT: Nevíš, jestli v tom hodlají pokračovat? Našly se tam i některý, který nemám z jiných zdrojů nebo byly venku moc drahý, a kvalita celkem ušla, překvapivě i českých titulků. Ale už jsem vapety dlouho nikde neviděla vlastně žádný. Zkrachovali nebo co?
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    MUTHA: tyhle filmy jednu dobu vycházeli na dvd od Vapetu ... v krámku pod barákem mívali každej týden dva ... můj nejoblíbenější z týhle akce je hodný, zlý a divný :)
    CHZB
    CHZB --- ---
    HATOR
    HATOR --- ---
    ARAGOD: Aha, tak promiň. Tak v tom případě zase já nechápu tvůj komentář. Ty bojové scény jsou v naprostém pořádku, akorát holt nejsou tolik vystylizované, jako jsme zvyklí. No nic, nemusí se všechno líbit všem, že jo.
    ARAGOD
    ARAGOD --- ---
    HATOR: Proc bych myslel Moon Warriors, kdyz odpovidam primo na ten Yamada trailer. U starych filmu jsem ochotny tolerovat hodne.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: To jsem zkusila, ale nějak mě to nevzalo.

ARAGOD: To myslíš ty Moon Warriors? To je ale film z doby po Shaw Brothers a před Sammo Hungem (respektive než začal Sammo dělat pořádně bojovou choreografii) a Donnie Yenem, bodejť že ty souboje nejsou tip ťop, ale mně se líbil ten příběh hodně, herce mám ráda (Maggie Cheung odpustím cokoliv), a i když jsou ty bojové scény jsou místy k pousmání, jsem velkorysá :) A Andymu Lau jsem odpustila i oba Saviour of the Soul - ostatně Aarok Kwok jako Stříbrný lišák je v tom prvním fakt k sežrání!
    ARAGOD
    ARAGOD --- ---
    HATOR: Prave jsem to dokoukal a mam z toho docela rozporuplne pocity. Jako film je to docela des a musim se priznat, ze pri nekterych bojovych scenach jsem se opravdu tlemil, protoze se to tvari vazne, ale pritom komedicnost nekterych pasazi je do nebe volajici. Na druhou stranu to docela uteklo, herci vcelku sympaticti a nektere ty bojove sceny celkem usly. Ale znovu se na to urcite nepodivam :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: Mně se náhodou Moon Warriors moc líbily. Ta bojová kosatka je jedinečná. Viděls to celý? Souboj v jeskyni s kosatkou - to hned tak někdo nevymyslí!
    HATOR
    HATOR --- ---
    Mě momentálně nadchlo tohle. Historie moc nekomplikuje děj a ty bojový scény jsou prostě super.

Yamada Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=XpMCF1sJOUk
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MUTHA: buddha´s palm jsem vydržel koukat tak 5 minut :o)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    MUTHA: Buddha's Palm jsem onehdy odchytila v telce a náramně jsem se u toho bavila... A vždycky si ráda zaslintám nad Goo Goon Chungem...:-)
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    MUTHA: dobře, to ozubený kolo od vozu plný náleže vytáhnul z vlasů to chápu, ale kde vzal tu sekeru :D
    HATOR
    HATOR --- ---
    HATOR: Samozřejmě jsem myslela Nefritový císař v Opičím králi, že jo :)

Ale tohle obsazení Yangů vypadá skoro tak dobře jako Yang´s Saga z 1985, kde Chow hrál jednoho z 8 nesmrtelných. Holt teď povýšil, chlapec :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    Ha, příští rok bude zajímavý, nový Chow Yun-Fat jako Nefritový císař a Ekin Cheng jako nejstarší ze synů generála Yanga v dalším zpracování ságy rodiny Yangů (Yang´s saga)

Zatím jsem našla jen fanovský teaser
    SGY_teaser_fanmade.wmv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HKAZnz2osvk

A tohle info - MAEDHROS: bude mít radost, hraje tam Raymond Lam - a tentokrát jsem i já na něj zvědavá :)))
    Raymond Wong - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Wong
    HATOR
    HATOR --- ---
    Tak Treasure Inn hodně dobrá komedie, akorát konec malinko zaskřípal. A na komedii překvapivě slušné bojové scény.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Už jsem našla i linky na seriál Painted Skin (netuším kvalitu), ale je to jenom s čínskýma titulema, tak to musím odložit, protože na to potřebuju fakt čas.

A ty starší Si Da Ming Bu z 2004 ale furt nikde. Ani koupit se nedají. Chjo.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Aha, tak nejsem úplně blbá :) Nevadí, ono se to snad někde vynoří.

Já bych docela ráda viděla i ten seriál Crouching Tiger Hidden Dragon, ale tam už jsem ztratila naději. Mimochodem je to i docela slušný komiks, ale moc dlouhý na to, aby vyšel u nás. Škoda.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Koukám, že ne všechny epizody asi na tom serveru jsou, některý soubory (např. první díl) už odtud zmizely.
    Na ty ostatní je dost možná potřeba stáhnout si nějakej software nebo něco, moc jsem to zatím nezkoumala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam