• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HATOR: Tohle režíruje Wuershan - a protože Dao jian xiao navzdory drobným výhradám miluju, na Painted Skin 2 jsem dost zvědavá.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Už konečně? Na to jsem zvědavá. Mural (jakože taky pokračování Painted Skin) mě moc nenadchlo.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: Moc hezká fotka :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Painted Skin 2 Trailer Released | AX3 | Global Asian Lifestyle + Pop Culture Webzine
    http://ax3battery.com/2012/03/24/painted-skin-2-trailer-released/
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    GAF: Mezi pádem Qinů a nastolením Hanů uplynulo jen pár let, ale bordel to byl solidní, wtz.
    GAF
    GAF --- ---
    HATOR: hmm, asi to ještě zkusím. Pravda, že snažit se to pochopit ve čtyři ráno není možná vhodná doba.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: No to teda taky doufám, že se WS vzpamatuje. Nějak těch stránek vypadlo moc poslední dobou :(((

Sháním Swordheroes Fate s Nicem Tse, nevíte o tom někdo? Bylo pár MU linků v ultramizerný kvalitě, ale jinak nic :(((
    HATOR
    HATOR --- ---
    GAF: Já myslím, že to wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Feast_at_Hong_Gate celkem vystihuje, ještě kdyžtak koukni na http://en.wikipedia.org/wiki/Chu%E2%80%93Han_Contention. Teda pokud něco podrobnějšího neví
    MAEDHROS. Historie Číny vyšlý u nás se tomuhle období zrovna moc nevěnujou.
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Ježiš, zase jsi mi připomněla Phantom Lover s tou operou a Lesliem. Z toho filmu brečím, jen si na něj vzpomenu!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jinak, možná jste to postřehli, ale s Wuxiasociety je v tahu (a nikdo netuší, co se stalo, a Temujin je k nesehnání).
    Fakt doufám, že jde jen o dočasnou záležitost, ale error 404 k optimismu zrovna nevybízí...:-( Uvidíme.
    Pro Wuxiasociety bych ale truchlila docela dost.

Zatím můžete mrknout sem:
    Among the Rivers and Lakes Wuxia Community
    http://xiaoshuo.genreverse.com/forum/index.php
    Fórum o wuxia a historický beletrii z Číny/o Čině - jsou tam i sekce pro TV a film, plus sekce překladatelská.
    Vypadá to na potenciálně útulný místečko, byť upřímně doufám, že Wuxiasociety není pryč nadobro.
    GAF
    GAF --- ---
    HATOR: rádo se stalo. Ale teda ten film je ...nevim jak to říct. Asi uáááááááááá. Po pěti minutách už do konce filmu jsem naprosto netušil, která bije a co se vlastně děje natožpak co kdo kde komu řekl a co kdo jde dělat. Jako jo, bylo to docela zajímavý ale ...pomoc... :D Snažil jsem se vygooglit, co to ten banket byl v historii, ale ve wiki na mě vypadlo zhruba to samý co ve filmu.

Když jsem tak u toho, o čemže to vlastně to 2000 let staré vojenské mysterium bylo? Víte někdo?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HATOR: Obávám se, že ji neustále budu srovnávat s Leslie Cheungem v operním kostýmu... Což prostě nemůže vyhrát ani exteriérově, ani herecky...:-))
    HATOR
    HATOR --- ---
    GAF: Dík :)

HITOMI: Už to mám doma. Jen na to najít čas, tohle chci "vidět", jako opravdu si to užít.

MAEDHROS: Mně Krystalka obecně nevadí, obvykle se nepouští do rolí, kde by mě iritovala. A tohle téma vypadá zajímavě, tam bude určitě akorát zdobit :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HATOR: Chystám se časem, Chu-Han contention je naprosto úžasnej materiál. (Liu Yifei snad nějak přežiju.)
    GAF
    GAF --- ---
    (mělo by to být regulérní vpohodě kvalita a eng titulky)
    GAF
    GAF --- ---
    HATOR: no pass. Ale možná dlouho nevydrží... berte rychle.

WV.txt (337 B)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    HATOR: uz nejaky cas :) videla jsem tento vikend a je to uzasny film. Predevsim zaver opravdu potesil (i kdyz je teda fakt, ze dalsi tri divaky z nejakeho nejasneho duvodu spis nudil a moc si to az na ten zaver neuzivali, ale zas to byli lide naprosto odlisne natury) :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    Á, White Vengeance je venku. Už se těším :)

White Vengeance (2011) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt2102472/
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: to už někde bylo, tohle je myslím ještě docela mírná verze :) jinak v rachotu v bronxu natáčel se sádrou na noze, na který měl namalovanou tenisku. to mě dostalo. a pak ten skok, kdy si přerazil páteř - v božské relikvii, tuším - úplně bez jištění skáče z hradby na strom. je fakt cvok! :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    MUTHA: To není ono, Kruciš. No budu pátrat dál.
    Je tam ta zápletka, jak dva bratři vyrazí do světa získat nějakou superzbraň a jednoho v podstatě omylem smete hlavní hrdinka, pak se do sebe zamilují s tím druhým bráchou, chtějí se brát, ale látne se, že mu vlastně přizabila a zmrzačila bratra. O hledání tajné superzbraně mi nejde, to je každej druhej wuxia SB z tý doby :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam