• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Předpokládám, že u filmu těžit z filmovejch efektů je pro tebe naprosto nemyslitelné.
    WAKO
    WAKO --- ---
    Jet Li je shitman ....vždyť jeho filmy těžej nejvíc z filmovejch efektů ...nedá se to
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Jet Li je borec, ale imho je to uz dost jinej pripad nez starej dobrej Bruce Lee nebo Jackie Chan...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Black Mask je dobrá věc, současnost/scifi, OUaTiC je jednička výrazně lepší než dvojka, OUaTiCaA je nějaký čtvrtý či pátý díl, tak daleko jsem tu sérii nedokoukal. Snake in Eagle's Shadow je velmi podobný prvnímu dílu Drunken Master, dokonce do té míry, že tam hrají titíž herci často dost podobné postavy, ale osobně se mi líbil trochu víc. Hero je prostě Hero. (: Ostatní neznám.
    FRED
    FRED --- ---
    Drtič mozků !
    Tohle není prvoplánově kung-fu film, ale protože v něm běhá smečka šaolinských opic (překladatel-idiot zaměnil monks-monkeys :)), jejichž šéf Wu musí získat červený lotos, aby získal neomezenou moc, není o tento styl, ikdyž ve směšně bizarním provedení, vůbec nouze. Fontány filmových klišé!

Ano, hlavní ženskou roli dostala budoucí hvězda seriálu Superman!
    Režisér Albert Pyun má na svědomí i legendárního Cyborga s J.C. van Damem!!!
    DAHY
    DAHY --- ---
    Titul Crippled Masters by nekdo z mistnich kung-fu fanouskou ve svoji videotece nemel? :))
    Jako Zrada a pomsta to jsem videl kdyz jsem byl malej a moc jako krvavej masakr.

Komnaty shaolinu jsou myslim zakladem v tydle kategorii filmu.
    Samozrejme s tim souvisi takovy veci jako americky bojovnik, coz byl nejrozsirenejsi serial za komoushu na cernym video trhu a jeden z nejpopularnejsich.
    Samozrejme jsou taky takovy vecicky jako Karate Tiger, kde hral i Bruce Lee.
    Todle vsechno o tom vim.
    Polibek draka je moc hustej.
    Rek bych ze zajem o kungfu filmy bude souviset s Matrixem.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    stahni Zradu a pomstu ve
    WAKO
    WAKO --- ---
    MUTHA: přesně tak ! jako čeký je vážně boreček ...ale daleko lepší sou jeho starší honkongský filmy ...dávaj mu tam i daleko víc prostoru ...žádný samopaly apod ..prostě jen bojový umění ...a navíc tam proti sobě nemá nějaký tajtrliky ale rovnocený soupeře ;)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    PIETA
    PIETA --- ---
    Použij imdb, Luku.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Samiel: Proč by nebyl?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ale byl:) kung fu tam bafalo z kazde druhe sceny:)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Mne se opravdu libil Hrdina s Jet-Li. I kdyz to nebyl moc kung-fu film.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Mutha: Tak to chceš vidět Once Upon a Time in China.
    WAKO
    WAKO --- ---
    a co mladý mistr s čeký čenem ? ;)
    HEBLO
    HEBLO --- ---
    mutha: fist of legend je vytecnej film, ale zase treba tygr a drak se mi nelibil vubec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam