• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    MUTHA: Jen stahuj Azumi nebudes sklaman pokud mas rad Kitamurku--pak jeste hlavne hecni Alive--to je vybopre udelanej film s naprosto silenym dejem:)
    FAUST
    FAUST --- ---
    MASLIX: čínskej (myslím tím člr) film z 80. let, v hlavních rolích nadupaní skuteční mistři svých stylů, hlavní úlohu tam samozřejmě hraje onen speciální úder:)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    FAUST: ej, Uder otevrenou dlani to mi neco silne pripomina ale uz je to hrozune davno, nechces mi to trosku priblizit?
    a co takhle Policajt umi karate, znate? to je masaka:))
    FAUST
    FAUST --- ---
    zrada a pomsta OWNAGE, super wushu scény, lepší už je snad jen Shaolin Temple s Jet Lim;) Jestli máte někdo na videu Úder otevřenou dlaní nebo Bojovníka od Žluté řeky, neváhejte a grabujte:)
    FAUST
    FAUST --- ---
    MUTHA: mně teda chybí:)) i když filmy jsou to samy o sobě fajn. Včera jsem po letech koukal na Tiger Cage a po pár minutách jsem to vzdal, na tak hustej překlad titulků nemám dost vysokej level:)) Pak jsem rozkoukal Tiger on the beat, který se marně snažím shlédnout už asi půl roku, vždycky mi do toho něco vleze, stejně tak včera:)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    Chtelo by to komplet Kitanovu filmographiji :)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    muj mandarinsky cop ma zatim pouze 30 cm....bude to close combat!
    FAUST
    FAUST --- ---
    .. ale souboj jedině v dešti a s předem stanovenou choreografií švihajících mandarínských copů hihi:))
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    muzeme to tu i kvalitne rozprudit a pohadat se na stanovene tema :)
    (pripadne si posleze domluvit verejny souboj, stylove..:)
    FAUST
    FAUST --- ---
    tak to tu nějak rozproudi:)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    proc by nemelo? ;))
    PIETA
    PIETA --- ---
    Škoda, že už víc jak rok je jich tam jen osm. Já bych chtěl nějaký další. (:
    KUA
    KUA --- ---
    no na dc kdysi kolovala jen cernobila verze.. tak se ptam, pochopitelne, ze mam zajem o barevnou.
    ceknu to dik
    FAUST
    FAUST --- ---
    ne, proč jako?
    KUA
    KUA --- ---
    FAUST: ale cernobila...ne? :(
    FAUST
    FAUST --- ---
    KUA: na DC je v oběhu verze grabnutá z vhsky s českými titulky
    KUA
    KUA --- ---
    FAUST: mel bys tenhle filmek? ;)
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    MUTHA: //OT - si nestezuj,mate dvojnasobnej upload, a vpodstate po 14 dnech karneval snizi na 1000/150 a za tech 2000 si budes moct priplatit petikilo mesicne (ale zase se ti zvysi mesicni limit na 40GB .) u nas si v kabelovych poskytovatelich nevyberes, karneval a UPC si vpodstate rozpulili republiku a nekonkuruji si! :)
    FAUST: vsak na ten big hadr hodlam jen nakopirovat vse, co uz je na dvd, nejsem sebevrah, pri dnesni zivotnosti dat...:)
    A na chinatownu hodlaji vbrzku zavest download pro registrovany taktez.
    FAUST
    FAUST --- ---
    na chinatownu tuším není potřeba shareovat asijské filmy, to jen pokud máš zájem o registraci. zradu a pomstu má určitě id frogg, ten udělal ten vhs rip co na dc koluje. jinak dělat si archiv výhradně na hdd nedoporučuju, měl jsem takhle 120 giga asijských filmů a spolu s podělaným diskem jsem o všechny přišel:( zálohujte radši dvdčka:-D
    DRAXX
    DRAXX --- ---
    MUTHA: ja setrim na novej hadr, abych mohl nasdilet ty dvdcka plny filmu /a ziskat registraci na hlavni Asian, kde je tusim minimum 20GB vychodoasijske tvorby/ ted, co karneval zvysil 600/150kbps na 2000/150(...)kbps budeme mit moznost stahnout VSECHNO a mozna udelame i ten archiv :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam