• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    NASA
    NASA --- ---
    MUTHA: jj, neco takoveho :-))

MUTHA: zrovna, kdyz jsem si 36 lopat kaolinu nedavno sosnul...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MUTHA: No na to jsem se chtel prave zeptat...videl jsëm na tuhle kolekci par ukazek a "zremasterovany sceny" vypadaji az podezrele neprirozene...nezda se vam ?
    NASA
    NASA --- ---
    ukazte kdo ma lepsi kung-fu :-))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Uz mlcim .)) hele mrkni sem...treba nekomu udelas radost...nebo nekdo tobe ? http://www.flyingczechman.org/index.php?p=23&c=1#c1157
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MUTHA: Btw Azumi taky neni kung-fu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Stern & Mutha: Pokud chcete videt solidni samurai tema tak mrknete na anime Samurai Champloo a zapomenete na Azumi raz - dva.....Nevim co vsichni na Azumi maji...tak strasne choreograficky zvladnuty akcni sceny jsem uz dlouho nevidel....a to jsem toho videl opravdu hodne ^___^

http://www.samuraichamploo.com/
    STERN
    STERN --- ---
    NAGASAWA: Tak v tomhle pripade ti jiz zbejva jenom provaz...:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MUTHA: Hele me se Azumi zoufale nelibila...bylo par momentu ktery by se daly uznat ale jinak spatny spatny spatny....Neuvertelne me tam iritovala postava jmenem Saru...Apropo ve kterym anime jsem uz videl tu postavu s ruzi ? Ze by Ninja scroll ?
    STERN
    STERN --- ---
    MUTHA: Sem koukal samej bruce:)
    PHEET
    PHEET --- ---
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    a kdy ten vecirek bude
    ANAIS
    ANAIS --- ---
    videl sem Crippled masters a byla to docela bida... bojovy sceny mohli byt mnooohem lepsi...kazdopadne neco tak ulitlyho se jen tak nevidi...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    jo me se blood sport taky libil ale zjistil ze sem ho videl v detstvi nejak od pulky:-)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    ja si to naramne uzil, videl jsem to pred 10 lety poprve a zjistil jsem, ze, jsem nic z toho nezapomel, pamatoval jsem si to skoro lokace od lokace. nadhera, tohle se uz ted netoci
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    ALI_GATOR: *směje se* Byl vskutku bezchybný. A to hudební pozadí tvořené z hýkavého slabikování ku-mi-te, to je práce mistrů. Soundtrack by jistě stál za hřích...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Tak ten Krvavý Sport byl včera drsnej. Fakt jsem se pobavil: skvělé hlášky, Vám dám se tvářil úsměvně, triky téměř dokonalé :)
    Navíc podle skutečné události!
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    šlo by někde sosnout ONG BAK?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    jinak sem koukal na hkstars na ong bak a prekvapilo me to ze je to z roku 2002 a do kin u nas se to dostalo az ted
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ja prave blood sport nikdy poradne nevidel:-) kdyz sem byl malej tak sem videl tak prvnich 10 minut ale uz si to nepamatuju
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    Ong Bak je super, trochu neco jineho, thai-box ve filmu jsem jeste poradne nevidel

Krvavy sport je muj vubec prvni martial art film, co jsem videl, nostalgie :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam