• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    SIGY
    SIGY --- ---
    VOID: Myslím, že takovej Víťa si svojeho času vystačil jenom s ICQ, ale to je OT. :)
    VOID
    VOID --- ---
    VACLAV: myslis, ze takovy vit dlouhy, sveho casu pixy apod. by si vystacili s blokem na nyxu? Kecy. Tech zminovanych 12 000 IDcek tady v zadnem pripade nenajde blok 1 IDcka.

Nyx je v prostredi internetu bezvyznamny server s uzavrenou komunitou - pro vedeni blogu uplne nevhodny.
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    VOID: Mluv za sebe
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    TECZKA: jen to zkus venku :) Já si taky říkal, že to bude nečtené a světe (Ulriku) div se, jsem na 14000, což bych na začátku netipoval ani v nejodvážnější fantazii :)
    TEW
    TEW --- ---
    VOID: to mi neprijde jako Teczcin notepad.. *smile*
    VOID
    VOID --- ---
    TECZKA: protoze na nychu neni dost lidi, ktere by blog o webcodingu, pristupnosti, pouzitelnosti a minimal webdesignu zajimal ;))
    TEW
    TEW --- ---
    TECZKA: proc myslis, ze bys nebyla ctena v ramci sveta, zatimco v bloku jsi? Kdyz se zmeni url (udana v info), cetlo by to min lidi, nez kdyby klikli na tvuj blok? Nebo pises neco, co by melo zustat dostupne pouze 12 tisicum nebo kolika lidem na nyxu (teda tem, kterym se zachce se proklikat do tveho notepadu), mimo dosah vyhledavacu (coz je mimochodem VELMI zavazne rozhodovaci meritko, ktere bys nemela opomenout, pokud pises pod svym jmenem nebo nickem).
    Jinak IMHO blok nema s blogem nic spolecneho, pokud teda svuj blok nepropagujes nekde v klubech jako blog/denicek/whatever..
    TECZKA
    TECZKA --- ---
    Proc mi nema stacit blok na nyxu??? Resp. je tu nekdo, kdo si vede blog jen v ramci nyxu? Ja se nechci vydavat do sveta, nemyslim, ze bych byla ctena...
    VIK
    VIK --- ---
    ja znam textpattern. nez si ho clovek nakonfiguruje, tak to dost dlouho trva. je to takove tezkopadne, ale to je asi problem jakekoliv slozitejsi webove aplikace. s nicim jinym bohuzel nemuzu srovnavat.
    BUGSLE
    BUGSLE --- ---
    Osobně používám Wordpress a jsem s nim spokojenej. Textpattern jsem neadministroval, takže nemůžu říct.
    VOID
    VOID --- ---
    doporučíte Wordpress, nebo Textpattern a proč?

jo a vyšel WP 2.0
    JAVE
    JAVE --- ---
    Rozjel jsem beta verzi http://poslifotku.cz/ tak na to mrknete. Design bude v brzke dobe a podle zajmu pak budu pridavat funkce. Uz jich mam spoustu vymysleno, kazdopadne cokoliv vas napadne, klidne napiste, neztrati se to ;)
    Ted ale spis potrebuju vyladit prijimani mms. Kdyby vam neco delalo problemy, sem s tim, aspon vychytam faq ;)
    REEFER
    REEFER --- ---
    tak jsem zkombinoval falbum s wordpressem a dopohody to je...
    VIK
    VIK --- ---
    REEFER: na denicek blogspot a na fotky flickr -- nakonec to muze i provazat dohromady. to bych ti doporucil ja a budes s tim mit nejmin starosti.
    REEFER
    REEFER --- ---
    hledal jsem tu ale nenasel. pouzivate wordpress? (a kdyz ne tak proc bych taky nemel?) - docela se mi zalibil a kamaradka v cizine chtela neco at nemusi rozposilavat hromadny emaily jak se ma lidem tady, ale... obcas by tam chtela fotky - ja se ji o to nechci nonstop starat a chtel bych vedet nejakej co nejlepsi plugin do tohohle cms. neco co uploadnutou fotku resizne a udela k ni thumbnail a nejak fool proof umozni vypublikovat do prispevku. neverim ze ta holcina dokaze neco jako zmensovani fotek, a neco takovyho pro blbecky bejt musi ne?

pokud me nasmerujete na jinej cms s podobne jednoduchou instalaci a minimalni praci na skinovani kterej takhle s fotkama pracovat umi uz sam za sebe tak me jen potesite. chci aby to umelo jenom to co wordpress.. zadny robustnosti prosim.
    M3C
    M3C --- ---
    a ja souhlasim, ze predchozi dotaz byl ve spatnem auditku, a tak uz tu neni. predem dekuji, ze se to jiz nebude opakovat.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    TEW: a vcem se to lisi od toho co jsem napsal?
    TEW
    TEW --- ---
    SCHEEZE: RSS may refer to
    - RSS, a family of XML file formats for web syndication used by news websites and weblogs:
      - By extension, web syndication in general, and alternative syndication standards such as Atom
    (wiki to myslim rika dost vystizne)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SMIRNOFFFF: nejde o to co je lepsi, jde o to nazyvat veci pravymi jmeny. Na blogspotu totiz RSS opravdu neni. Atom ano :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam