• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    GLUON
    GLUON --- ---
    STINGERS
    STINGERS --- ---
    JIRNET: díky. B2Evolution mi přijde hodně dobrej, ale je do něj málo pluginů a je ted zrovna v alfa verzi a na starší stable verzi se už dál nepracuje
    JIRNET
    JIRNET --- ---
    stingers: jak rika vaclav. v prvni rade je potreba si rozmyslet, jestli chces nekam redakcni system instalovat nebo pouzit nejaky na netu.
    pokud byses rozhodl pro druhou moznost, tak treba blog.cz, bloguje.cz nebo z cizich blogger.com.
    pokud bys chtel redakcni system treba na vlastni domene tak ja pouzivam wordpress. dalsi hodne pouzivany jsou textpattern, blogcms nebo tebou zminovany b2evolution.
    tam uz ti kazdej bude radit neco jinyho ;) fotogalerie, ochrany proti spamu apod. mivaji vetsinou jako pluginy, rss je standard.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    STINGERS: na bloguje.cz muzes snad neco malo blognout i pres sms ... ikdyz zase z Asie by se to celekm prodrazilo ...
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    STINGERS: Bud bloguje.cz nebo nejakej redakcni system....
    STINGERS
    STINGERS --- ---
    Ahoj blogeři,
    cestuju do Asie a chtěl bych si na serveru udělat blog.
    Jaky blogovací systém byste mi doporučili?

- Staci mi jednoduchý (b2evolution se mi moc libi) ale s ochranouz proti spambotům.
    - Jednoduše skinovatelný
    - Možnost mít něco jako guestbook odkaz (asi prázdný příspěvek s commentama??)
    - Newsletter
    - RSS
    - Vkládání fotek

Určitě se vyznáte víc než já. Ještě jsem neblogoval. Moc mi pomůžete.
    JTS
    JTS --- ---
    ECHOBOY: heh.. guerilla anti-marketing?
    ECHOBOY
    ECHOBOY --- ---
    můj nový blog o životě v ČR
    http://sweetlifeinczech.blogspot.com/
    DIZZYN
    DIZZYN --- ---
    PJ_GRIFFEY
    PJ_GRIFFEY --- ---
    _K5_: njn jsem tak trosku na to lama
    RETAL: aha tak to me nenapadlo

diky ;)
    RETAL
    RETAL --- ---
    PJ_GRIFFEY: Proč se nezeptáš autora? marvin@minimag.cz
    _K5_
    _K5_ --- ---
    PJ_GRIFFEY: koukal jsi do zdrojáku toho blogu? Je tam "mytheme", tipnul bych si, že si toto theme autor upravil sám.
    PJ_GRIFFEY
    PJ_GRIFFEY --- ---
    dobry den, nevim jestli jsem v te spravne diskuzi pro mou otazku, ale protoze jsem nenasel jinou zde na nyxu, polozim ji tedy tady. Potreboval bych poradit jake theme je pouzito pro tento webblog ... http://marvin.jinak.cz/ paklize je to OT tak me nekamenujte diky :)
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    BUGSLE: Ale tož já to chápu a beru a držim palec, ale aniž bych nějak chtěl foukat slovákům včerejší bebíčko, řek bych že už to v tom svem článku shrnuli jak se dalo...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A co ta snaha má za cíl?
    BUGSLE
    BUGSLE --- ---
    No vicemene to byla moje iniciace potom co jsem si přečetl něco o blogování u Mecy. část textu ode mě taky pochazí a upozorňuju , že je to "koncept konceptu", i když to s kvalitou textu nemá co dělat. :-D
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    BUGSLE: sice mi uniká význam podobného manifestu, ale přesto by mě zajímalo, kdo za tím stojí
    VIK
    VIK --- ---
    BUGSLE: jezis, co to je za hruzu? podle me by se mel dotycny blogger napred naucit psat cesky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam