• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    ONDRASH
    ONDRASH --- ---
    tak se taky nominuju, jestli to teda jeste plati :)
    http://ondrash.blog.com
    AHZ
    AHZ --- ---
    Zdravíčko. Sháním někoho, kdo by byl schopen kvalitně a co nejrychleji odvirovat náš web www.boardmag.cz. Pište prosím na jan.novak@boardmag.cz, moc díky! odměna jistá!!!
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    ahoj... rozjel jsem si wordprass 2.3, hodlam v nem vyrobit jeden informacni webik... na co nemuzu prijit a mam pocit, ze to je naka chyba je absence jakehokoliv obsahu ostatnich zalozek v administraci, pri editaci stranky...

potrebuju tam udelat strukturu tech stranek... nicmene ani na prehledu stranek ani v jejich detailu k tomu nemam zadny nastaveni... nahore se pise, ze to umi strukturovanej obsah, nicmene netusim jak...

mam tam tyhle zalozky,
    Nadřazená stránka
    Upravený název
    Pořadí stránek
    Stav příspěvku
    Publikováno Koncept Soukromý
    Šablona stránek
    Heslo
    Komentáře
    Autor

nicmene ani pod jednou zadny informace... v prispevkach vedle tam nejaky nastaveni je... verzi sem upgradnul, nechapu v cem je problem...

jeste hint, narval jsem tam cestinu, chvili jsem koketovat s myslenkou ze to je tim, ale vsechno kolem slape...

takze prosim help, zkuseni wordprasici ;D
    PETINY
    PETINY --- ---
    DAREK_SMID: mě momentálně představa, že by se mi měly moje duchaplný myšlenky z twitteru pastovat na blog jako příspěvky, celkem dost děsí :)))
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    Jasne, tak to je prave to na co jsem se ptal - ono to existuje jako plugin, ktery se da dat do wordpressovyho ramce, kterej mas hostovanej jinde. Ale do wordpressu na wordpressu to nenacpes. Dokud to teda tady Petiny trochu nerozlouskne, zeano.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    jo, ale misto do widgetu by to cpalo obsah jako post
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    Myslis neco jako rssku, kterou ma wordpress ve widgetech?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    hele lidi, shanim nejakej plugin do wordprassu kterej by byl schopnej cist rss z predem danejch sajt a pokud mozno postoval newsky ( jakoby informoval o novym postu, napsal by stejnej nadpis clanku a referoval odkaz pod tim)
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    WA9NO: Díky za tip, hned na to vlítnu.
    Jo a pohrajte si ve volném čas, prosimvás, někdo s tím pluginem, kterej posílá twitter feedy přímo do hlavního toku na blog (nejen do postranního widgetu), rád si to pak nechám vysvětlit.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    zkousel nekdo psat clanky na wordpress pomoci windows live writeru? muzu jedine doporucit, je to fakt luxusni zalezitost :)
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    BRDARIC
    BRDARIC --- ---
    A já mám svůj vlastní systém http://weblog.clovicek.net :-)
    SHODAN
    SHODAN --- ---
    tak ja teda taky no : ] shd.gfxdesign.cz
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    LADIZ: V tom případě já zcela odlišného sebe.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MARKOVKA: no po pravde, v rss ctecce jaxi vsechny blogy vypadaji stejne ;)
    LADIZ
    LADIZ --- ---
    tak ja nominuju sebe : www.ladiz.net
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    mohli bychom si udelat malou anketu o blog s nejlepsim vzhledem. je jedno, je-li vzhled vlastni prace nebo jen sablona, kterou vytvoril nekdo jiny.
    blogy nominujte zde v klubu, muzete nominovat sebe i jina id z nyxu.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    zatim zacinam nemam na to moc cas a nejsem zadnej borecz pres kompy http://t-mulis.blog.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam