• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja jsem alternativec od narozeni. jak jinak bych se coby ufon mohl narodit v lidskem tele, ze? :)

jinak, vzhledem k tomu, ze denicek si pisu asi od 10ti let, tak nechapu proc bych se mel zacit zrovna tedka pojmenovavat blogger, kdyz poslednich 20let si proste pisu denicek. to ze jsem zmenil typ media (z papiru na digi), jeste neznamena, ze kvuli tomu zmenim nazev cinnosti, kterou delam... z denickovani na blogovani... ze? :)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Emocionální rozdíly jsou jasný :) Jenom pozor, sklouzávání k alternativám je taky módní vlna, na kterou lidi často nemají.
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    ja rads mlcim, jinak by se ufoun jeste nastval a poblinkal nas schvalne svym slizem ;)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VYHULENY_UFO: Nemůžu si neodpustit:)
    ad 2) takže deníček si nepíše kdejaký debil?:))

Proti gustu žádný dišputát, seš sice pořád blogger, ale když ti to udělá dobře ;)))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    1) denicek je hezky cesky vyraz, blog se mi nelibi
    2) blog si pise kdejaky debil, kterej propada modnim vlnam. proto je spousta blogu s jednim az peti zaznamy, protoze na to proste lidi nemaj.
    3) blog je zkracenina "web log", takze neco jako webovy zaznamnik. takze se slovem denicek to nema nic spolecneho
    4) jsem denickar, nikoliv bloger.
    5) ja si proste pisu denicek a vyraz blog nemam rad, proto nebloguji, ale nybrz si pisu denicek...

je jasny jaky jsou mezitim emocionalni rozdily??? ;0)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak schválně. Najdi pět rozdílů.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    psani blogu povazuji za trendy jako je zehleni vlasu a noseni podivnych modnich uletu. ja si na rozdil od ostatnich pisu denicek.

vyhuleny.net
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Přihodím naši rodinu - http://www.bobici.blogspot.com/
    _K5_
    _K5_ --- ---
    CLOVICEK: nástěnku můžeš opravit sám ;-)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    prosim o zmenu adresy blogu na nastence, kujuuuuuu :)... http://jeden_clovicek.bloguje.cz
    ONDRASH
    ONDRASH --- ---
    tak se taky nominuju, jestli to teda jeste plati :)
    http://ondrash.blog.com
    AHZ
    AHZ --- ---
    Zdravíčko. Sháním někoho, kdo by byl schopen kvalitně a co nejrychleji odvirovat náš web www.boardmag.cz. Pište prosím na jan.novak@boardmag.cz, moc díky! odměna jistá!!!
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    ahoj... rozjel jsem si wordprass 2.3, hodlam v nem vyrobit jeden informacni webik... na co nemuzu prijit a mam pocit, ze to je naka chyba je absence jakehokoliv obsahu ostatnich zalozek v administraci, pri editaci stranky...

potrebuju tam udelat strukturu tech stranek... nicmene ani na prehledu stranek ani v jejich detailu k tomu nemam zadny nastaveni... nahore se pise, ze to umi strukturovanej obsah, nicmene netusim jak...

mam tam tyhle zalozky,
    Nadřazená stránka
    Upravený název
    Pořadí stránek
    Stav příspěvku
    Publikováno Koncept Soukromý
    Šablona stránek
    Heslo
    Komentáře
    Autor

nicmene ani pod jednou zadny informace... v prispevkach vedle tam nejaky nastaveni je... verzi sem upgradnul, nechapu v cem je problem...

jeste hint, narval jsem tam cestinu, chvili jsem koketovat s myslenkou ze to je tim, ale vsechno kolem slape...

takze prosim help, zkuseni wordprasici ;D
    PETINY
    PETINY --- ---
    DAREK_SMID: mě momentálně představa, že by se mi měly moje duchaplný myšlenky z twitteru pastovat na blog jako příspěvky, celkem dost děsí :)))
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    Jasne, tak to je prave to na co jsem se ptal - ono to existuje jako plugin, ktery se da dat do wordpressovyho ramce, kterej mas hostovanej jinde. Ale do wordpressu na wordpressu to nenacpes. Dokud to teda tady Petiny trochu nerozlouskne, zeano.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    jo, ale misto do widgetu by to cpalo obsah jako post
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    Myslis neco jako rssku, kterou ma wordpress ve widgetech?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    hele lidi, shanim nejakej plugin do wordprassu kterej by byl schopnej cist rss z predem danejch sajt a pokud mozno postoval newsky ( jakoby informoval o novym postu, napsal by stejnej nadpis clanku a referoval odkaz pod tim)
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    WA9NO: Díky za tip, hned na to vlítnu.
    Jo a pohrajte si ve volném čas, prosimvás, někdo s tím pluginem, kterej posílá twitter feedy přímo do hlavního toku na blog (nejen do postranního widgetu), rád si to pak nechám vysvětlit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam