• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    ABYSSS
    ABYSSS --- ---
    FALLENANGEL: Mně se s tím lépe pracuje v FF, když náhodou něco píšu v práci, kde máme IE, tak mi to blbne, přidávají se navíc řádky a celkově blbne.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Jenom se s tím špatně pracuje v opeře. Google podporuje Explorer a FireFox (teda Gecko obecně).
    ABYSSS
    ABYSSS --- ---
    FALLENANGEL: Pracuje se s ním skvěle, je to krásně přehledné a celkově mi vyhovuje.
    BUGSLE
    BUGSLE --- ---
    ZONICEK: software neni od toho aby byl user-friendly, neasi:)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    FALLENANGEL:
    Ten koukám je uplně nejvíc hezkej a easy... díky...
    ten wordpress je fakt děsnej... jak přidávání puginů tak cokoliv :( Nepřehledný stránky, pluginy tak jako že naházený na sobě :( ty by se od joomla.org mohli učit...
    Ale ten blogger je fakt hezkej .. díky
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Co Blogger? Pracuje se mi s ním docela dobře.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    _K5_:
    Mno právě mě se joomla zdá o hodnĚ přítulnější... ale chci to pro kámošku a řek bych že joomla je na blog zase až moc překomplikovaná... ale přijde mě ovládáním odost hezčí...
    _K5_
    _K5_ --- ---
    Nejlepší je Joomla! ale přítulnej CMS to teda není ;-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    takovej dotázek.. teď jsem asi tak 2 dny koukal po blogovacím systému...
    A koukal jsem že asi nejlepší je wordpress ???
    Sice ten jeho admin neni moc přítulnej, ale co jsem koukal tam má asi nejvíc pluginů...
    Nevíte o něčem co by mělo něco víc "přítulného" admina ?
    díky
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    ja jsem nakonec zrusila jednu moznost, priste to udelam, jak rikas :)
    KYNDA
    KYNDA --- ---
    ...taky se mi to totiž už stalo
    KYNDA
    KYNDA --- ---
    JULESKAH: když si dokončíš tu anketu, tak musíš kliknout na přeměřit, pak kliknout na uložit, pak ZNOVA přeměřit a pak zas uložit... pak by ta anketa měla být celá :)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    jo, ja vim, ze je divnej, ted jsem si toho vsimla, ale tim padem mi to furt haze divny kody... ach jo :)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    JULESKAH: Ten kód je nějakej divnej. Bereš ho z http://www.toplist.cz/infopanel.html ?
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    ..ted zas bojuju s anketou z blueboardu, zobrazuje se s useknutym vrskem tzn bez nazvu a prvni moznosti... mam ja to zivot... :D

a href="http://www.toplist.cz/stat/664395" target="_top" img
    src="http://toplist.cz/dot.asp?id=664395" border="0" alt="TOPlist" width="1" height="1"/ /a
    kod tenhle, myslim :]
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    JULESKAH: A jakej je ten kód, co tam dáváš?
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    pocitadlo
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    JULESKAH: To je zvláštní. Přidával jsem to tam přesně jako ty přes novej prvek stránky (HTML/JavaScript) a běží mi to v pořádku. Jak ABZ počítadlo, tak Google Analytics.

Ten Toplist se tam má zobrazovat jako počítadlo, nebo je to analytika?
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    ...tady neco nehraje... :DD
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    aha, ja tam mam i tuhle moznost, ale pak taky ty "prvky", tak mi to prislo takovy jako jednodussi je pouzit, ale evidentne neni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam