• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    RONDO: Google podporuje jenom Gecko, jestli se nepletu. Spousta jeho aplikací jede pod Operou omezeně, nebo špatně. V Opeře jsem měl problém v Bloggeru formátovat text atp.
    RONDO
    RONDO --- ---
    FALLENANGEL: na notebooku mi nic jinýho nefunguje, v čem je problém s operou vs. blogger com? jinak opera samozřejmě sucks nejvíc.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    RONDO: Používám www.blogger.com a jsm velmi spokojen. Pokud teda nepoužíváš jako hlavní prohlížeč Operu.
    RONDO
    RONDO --- ---
    chtěl bych si založit blog pouze s hudebníma klipama, případně krátkejma komentářema k nim. Můžete mi doporučit nějaké stránky prosím? Thx.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    FGH: skoda patnacti set :D mohl si je vrazit do me ;)
    FGH
    FGH --- ---
    :DDD
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    FGH: No ty vole :)
    FGH
    FGH --- ---
    i já mám svůj blog :)
    http://martinstverak.cz - sázky trochu jinak :)

Martin Štverák

DUB
    DUB --- ---
    mam tam vymenej odkaz s docela navstevovanym webem, tak jesli nekdo chcete taky vymenit odkazy tak klidne muzem :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    zajimave tema blogu :-))
    DUB
    DUB --- ---
    Zdravim, mam projekt do skoly, chtel bych vas poprosit jesli byste neklikli na tu jedinou stranku co google nabizi, me to zvysi rank, vam to sezere vterinu :)

http://www.google.cz/search?num=100&hl=cs&q=owe08p+soundkilla&btnG=Hledat&lr=
    CIA
    CIA --- ---
    Nevíte o něčem do Wordpressu, co by šlo použít jako katalog ala Seznam nebo Yahoo? Díky
    VFISA
    VFISA --- ---
    AHASVER: na ten uz jsem koukal. je to na me moc social..(
    mno stejne asi skoncim u bloggeru..(
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    VFISA: fotolog.net
    VFISA
    VFISA --- ---
    TEDDY: praveze ne. ja si predstavoval budto linku s daty a z toho pri na jeti popupy s fotkama, nebo alespon nejaky sofistikovanejsi reseni nez jenom prispevky do bloggeru.. flickr mi moc nesedi, do pro uz nejdu kdyz jsem ted sel do 10GB picasy..(
    TEDDY
    TEDDY --- ---
    VFISA: flickr.com nestaci?
    VFISA
    VFISA --- ---
    nevite nekdo jak nejjednodusejc na fotoblog?
    pokud je nejaka sajta na to primo urcena, at nemusim foukat bloggerem.. jde mi o neco zajimavyho, nejaky zajimavy layouty atd.
    dik.
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    právě sem na ní koukal a upravoval sem snad všechny šablony, ale tohle sem tam nějak nevykoukal ...
    posílám
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo tak.. no kazdopadne to je teda nejaka vychytavka v sablone titulky, posli mi ji kdyztak postou, mrknu na to, ale nic neslibuju :-)
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    nejsou ... prostě se mi zobrazí na titulce jen 5 posledních článků ... 2 celé a 3 malé v druhém sloupku. Chtěl bych aby jich v tom druhém sloupku bylo víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam