• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MRTVY_KENNY: To je divný. Mohl bys sem dát ten kód, kterej dáváš do toho bloku?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ano, dokonce jsem ten prvek odebral a pridal znovu, ale porad tam visi nejaky stary obsah, nevim, jestli to nejak cachujou, ale zdroj funguje dobre
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MRTVY_KENNY: Základní věci jako správné nakopírování kódu, zrušení a znovuzaložení bloku jsi zkoušel?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls.. nevite proc se mi neaktualizujou feedy z last.fm a youtube na bloggeru? jasne si muzu overit, ze ve feedu je neco uplne jineho, nez co se mi ukazuje po prezvykani na bloggeru (resp. tam nejak visi zamrzly pul roku stary stav)

HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    M1C4A1: na del.icio.us komentare samozrejme jdou a myslim ze je to presne to co hledas. sam pouzivam uz nejakou dobu a je to supr ;D
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    M1C4A1: na del.icio.us komentare jdou ... teda alespon ja si k tomu dycky pripisuju svoje poznamky
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    M1C4A1: www.twine.com
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Ono to sice není blogování, ale je to tomu podobný: neznáte nějakou službu, kam by se daly strkat různé odkazy, co jsem kde našel po netu, s nějakým mým komentářem?
    Zkoušel jsem se dívat na digg.com, ale tam se to brání, když to najde duplicitu. del.icio.us zas neumožňuje komentáře či co. Jde mi hlavně o ten můj komentář, obsah článku si může přečíst kdokoliv. A nechci špinit blog linkama a nějakým 2-3-větným komentem.
    TEW
    TEW --- ---
    (JULESKAH: hehe :) )
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    ja bych sla, blogy - neblogy, akorat jsem si to precetla az v sobotu...
    >TEW asi naka Blog Party
    TEW
    TEW --- ---
    HAWRAN: naka blogovaci akce, jo?
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    Brigada / Brno

Ahoj, shanim par lidi na zitra/patek 4.7. v centru brna, rozdavani letaku - vstupenek na akci, 19h-23h. telefon 774 826 452 nebo nyx posta
    odmena: dva volne vstupy na fledu (jakakoliv akce)
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    pomozte mi prosím vyřešit problém se zobrazováním komentářů k článkům u blogu http://book.alra.cz ... pracuje na skriptu Wordpress a když někdo napíše komentář, tak ho to nezobrazí, je vidět pouze v admin rozhraní a to ještě jak kdy.vypnul jsem už i schvalování komentářů, protože jsem ani nenašel tlačítko, kterým by se daly komentáře schválit.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    GREGI: ja chci mit taky diskusi... achjooo :o/ :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Na kód je to ale naprd, když to zalamuje po pár znacích.
    ONDRASH
    ONDRASH --- ---
    WIRUZIK: souhlas
    na svym blogu ( http://blog.ondrash.net ) praktikuju totez - jednak designovej prvek, i kratky clanky vypadaj opticky delsi, ale hlavne se to pohodle cte a oci se tolik nenamakaj :)
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    M1C4A1: mne to zas prijde pro ctenare prijemnejsi.. nerad ctu dlouhy clanky roztahnuty pres celou obrazovku, ale v tom sloupecku to klidne dam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam