• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    HOWG
    HOWG --- ---
    Dodatek: a to pouze na titulni strane, v prokliknutihc na prispevky je to v poradku. Predem dekuju za pomoc!
    HOWG
    HOWG --- ---
    Zdravim, chci poprosit o radu - po poslednim zaznamu na blogu s pripojenim fotek mi nektery pisma (postranni panel, starsi prispevky) preskocily do kursivy, a nejsem schopna najit, co jsem si tam po.. Mel byste nekdo radu pro prumerneho uzivatele bez znalosti html?
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    mi to začne psát u každýho souboru co chci stáhnout a nainstalovat tim theme test driverem tohle:

Fatal error: Call to undefined function: download_url() in /3w/xf.cz/m/morcouni/wp-content/plugins/theme-test-drive/themedrive.php on line 68
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    SATAI: tak sem zkusila ten test drive a stejně mi to říká u každého nějakou chybu....
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    SATAI: :D :D
    SATAI
    SATAI --- ---
    ZLATUSKA88: Stezuj si u vyvojaru WP, ze kaslou na kompatibilitu pri psani APIs
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    SATAI: stahovala sem to z oficiálních stránek :((((( tohle jsem našla taky, tak sem pak hledala jiný a stejně... :(
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    SATAI: dělá to ve všech tématech co jsem stáhla, kromě těch defaultních co se nainstalujou a nastaví samy při instalaci
    SATAI
    SATAI --- ---
    ZLATUSKA88: a bude to delat i v jinem tematu?
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    SATAI: já se nejdřív ptám jestli s tim někdo dělá :) jestli má smysl se ptát :D

hele má takový problém.. nahraju celý wordpress na web, pak vlezu na ty stránky a dokončim instalaci a přihlásim se. do té chvíle není žádný problém. Problém nastává ve chvíli, kdy si tam změním přidaný vzhled. Začne mi to psát takovýhle fatal error:

Fatal error: Call to undefined function: the_title_attribute() in /3w/xf.cz/m/morcouni/wp-content/themes/oriental/index.php on line 16

v php se nevyznám pracovala sem v podstatě jen s html,nicméně nechápu kde je v tomhle chyba. Píše to u všech jiných nahraných skinech, kromě defaultního - toho modrého... Zkoušela jsem vymazat celou databázi, komplet všechno z webu celej wordpress z toho smazat, a nahrát čistě znova a zase mi to píše tkaový problém....
    SATAI
    SATAI --- ---
    ZLATUSKA88: dva blogy na nem adminuju ;) Zkus napat nejenom to, ze mas problem, ale i to, v cem spociva.
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    Ahoj, pracujete někdo s Wordpressem? mám pořád jeden problém a už nevím jak ho vyřešit.... :(((
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jo, já to taky hodím na velkej formát a ono mi to zprava pár pixelů ořízne. :-/ Taky nevím, co s tím, leda přepsat šablonu a šířku textovýho pole nastavit větší, ale kdoví, co by to udělalo se starýma příspěvkama a hlavně by si todle mohl blogger ošéfovat sám.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    potreboval bych poradit s jednou veci ktera me stve - nevim proc, ale blogger mi najednou prestal zarovnavat obrazky v prispevcich. Pred tim mi je vzdycky sam automaticky zmensil a zarovnal s textem ted mi je necha velky akorat mi je nejak divne orizne. Nevim si s tim rady - za radu jak to opravit / vratit zpet budu moc vdecny :)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    M1C4A1: vdaka
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ahoj, kde najdu do blogspotu nejaky rozumny zdrojovy kod pro chat? neho je tam primo nejaka specialni miniaplikace, nemuzu najit.
    Dik
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    MACKIEE: Jo, to vypadá dobře! 5 lidí mi nevadí, maximálně mi přes plugoo psali 2 lidi zaráz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam